Tuia Brabant (Thuja occ.Brabant)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Thuja occidentalis Brabant este o specie arbustiva ornamentala cunoscuta simplu si sub denumirea sa populara de Tuia Brabant. Este o specie vesnic verde, atractiva, ce suprinde mai ales prin frunzisul galben-verde, cu nuante usoare de bronz pe tot parcursul toamnei. Este o planta stufoasa, ideala cu rolul de gard viu.

Detalii

RON 25

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

In functie de stadiul de dezvoltare si de gradul de maturitate, poate atinge inaltimi de pana la 12 m si latimi de pana la 5 m. Pentru a-i da forma dorita, se recomanda tunderea periodica a acestui conifer. Nu este o specie pretentioasa si desi se adapteaza relativ usor, ii sunt favorabile solurile fertile, fie ele nisipoase sau argiloase. Cu toate ca ii sunt deosebit de favorabile spatiile bogate in lumina naturala a Soarelui, se adapteaza cu usurinta si locurilor semi umbroase. Se adapteaza usor aproape oricarui climat, de aceea este foarte des intalnita in peisagistica urbana.

Rata de crestere a coniferului Tuia Brabant este accelerata. In functie de conditiile climaterice si de sol, va atinge inaltimea maxima in 15 – 20 de ani de la plantare. Datorita densitatii sale impresionante, este alegerea ideala in rolul de gard viu tocmai datorita capacitatii excelente de umbrire de care da dovada.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrare80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite