Narcise  Exista 5 produse.

Narcisa Galbena Tete a Tete
(Narcissus Tete a Tete)

Narcissus Tete a Tete - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa Galbena. Este o planta cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tulpina este inalta. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de galben.

Narcisa White Lion
(Narcissus White Lion)

Narcissus White Lion este o planta perena care face parte din familia Amaryllidaceae. Acest soi de Narcisa difera de narcisa comuna. Florile Narcisei White Lion sunt bogate, duble intr-o combinatie de alb cu galben in interior. Frunzele sunt sub forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

Narcisa California
(Narcissus California)

Narcissus California - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa California. Este o planta perena cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tuplina ei este inalta, pe fiecare tulpina creste doar o singura floare.

Narcisa Cyclamineus
(Narcissus Cyclamineus)

Narcissus Cyclamineus este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Amaryllidaceae. Narcisa Cyclamineus este o planta cu flori originara din Portugalia si Spania. Frunzele ei au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Tulpina este lunga, iar pe fiecare tulpina creste doar o singura floare.

Narcisa Tahiti
(Narcissus Tahiti)

Narcissus Tahiti este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Amaryllidaceae. Frunzele au o forma liniara lunga intr-o culoare de verde inchis, tulpinile sunt lungi si pe acestea pot creste mai multe flori. Florile sunt usor parfumate si au aspect dublu.

Se afiseaza 1-5 din 5 de articole