Perene de stancarie  Exista 29 produse.

pe pagina
Ciucusoara de Munte
(Alyssum montanum)

Alyssum montanum este o planta perena cunoscuta sub denumirea de Ciucusoara de Munte. Este o planta originara din Europa, Asia si Africa care face parte din familia Brassicaceae. Frunzele sunt in nuante de verde inchis. Florile sunt mici si cresc in buchetele intr-o nuanta de galben intens.

Parpian Rubra
(Antennaria dioica Rubra)

Antennaria dioica Rubra este o planta erbacee perena cunoscuta sub denumirea de Parpian Rubra. Este o planta care face parte din familia Asteraceae. In mediul natural poate fi intalnita in regiunile cu temperaturi reci America de Nord si Europa. Frunzele au forma ovala de 4 centimetri lungime in nuante de verde-argintiu, verde-gri. Florile cresc in...

Pret: RON 18.00
Cantitate
Cumpara
Gascarita Schneehaube
(Arabis caucasica Schneehaube)

Arabis caucasica Schneehaube este o planta erbacee perena cunoscuta sub denumirea de Gascarita Schneehaube. Gascarita face parte din familia Brassicaceae si este originara din sudul Europei. Frunzele sunt mici in nuante de verde inchis. Florile sunt parfumate cu patru petale albe.

Pret: RON 18.00
Cantitate
Cumpara
Arenaria montana
(Arenaria montana)

Arenaria montana este o planta perena care face parte din familia Caryophyllaceae si este originara din regiunile montane din Europa. Planta se prezinta cu frunzele vesnic verzi. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de 15-20 de centimetri.

Pret: RON 16.50
Cantitate
Cumpara
Limba pestelui
(Armeria maritima)

Armeria maritima este o planta erbacee perena care formeaza tufe mici cu flori multe cunoscuta sub denumirea de Limba Pestelui. Este originara din nordul Europei care face parte din familia Plimbaginaceae. 

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Aubrieta
(Aubrieta)

Aubrieta este o planta erbacee perena, originara din Europa. Frunzele sunt verzi cu o forma ovala. Formeza tufe bogate foarte frumoase cu flori din abundenta. Florile sunt mici, formate din patru petale in nuante de roz inchis, violet, albastru.

Pret: RON 18.00
Cantitate
Cumpara
Clopotel Carpatin
(Campanula carpatica)

Campanula carpatica este o planta erbacee perena cunoscuta sub denumirea de Clopotelul Carpatin. Este o planta originara din Europa care face parte din familia Campanulaceae. Clopotelul Carpatin formeaza tufe bogate cu flori abundente. Florile sunt deschise sub forma de clopotei si infloresc timp de mai multe luni in perioada de vara.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Floare de Cristal
(Delosperma cooperii)

Delosperma cooperii este o planta ornamentala cu flori cunoscuta sub denumirea de Floarea de Cristal. Este o planta erbacee perena pitica care face parte din familia Aizoaceae. Este originara din Africa de Sud. Prin crestere formeaza tufe dense si foarte abundente. Infloreste pe o perioada lunga de timp.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Floarea Miresei
(Gypsophylla paniculata)

Gypsophylla paniculata este o planta erbacee care face parte din familia Caryophyllaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Floarea Miresei. Este o planta originara din Europa. Frunzele cresc rar si sunt sub forma lanciolata in culoarea verde. Florile sunt mici, albe si cresc foarte des.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Lilicel
(Iberis sempervirens)

Iberis sempervirens este o planta erbacee originara din Europa cunoscuta sub denumirea de Lilicel. Lilicelul este o planta care face flori din familia Brassicaceae. Lilicelul formeaza tufe bogate, dense cu flori. Florile sunt albe formate din 4 petale. Frunzele sunt alungite, lucioase in nuante de verde inchis.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Floare de Colt
(Leontopodium alpinum)

Leontopodium alpinum este o planta erbacee perena cunoscuta ca Floarea-de-colt sau Floarea-reginei. Ea este originara din Europa. Este o planta care face parte din familia Asteraceae. Planta are un aspect lanos-tomentos. Florile sunt albe-argintii cu aspect lanos. Florile au o forma unei stelute. Ele sunt formate din 5-15 bactee albe-arginti. Frunzele...

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Brumarele
(Phlox douglasii)

Phlox douglasii este o planta erbacee perena originara din America de Nord. Este cunoscuta sub denumirea populara ca Brumarea. Aceasta planta face parte din familia Polemoniaceae. Brumarelele cresc sub forma de tufe mici. Frunzele sunt mici in nuante de verde inchis si au forma lunguiata de ac. Florile sunt cu cinci petale care pot avea diferite culori...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Sapunarita
(Saponaria ocymoides)

Saponaria ocymoides este o planta perena care face parte din familia Caryophyllaceae. Este cunoscuta sub denumirea populara de Sapunarita. Aceasta planta este originara din Europa. Frunzele Sapunaritei sunt ovate-lanceolate in nuante de verde cu textura paroasa. Lungimea frunzelor este cuprinsa intre 1-3 centimetri. Florile sunt formate din 5 petale.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Ochiul Soarecelui
(Saxifraga arendsii)

Saxifraga arendsii este o planta perena care face parte din familia Saxifragaceae. Denumirea populara a acestei plante este Ochiul Soarecelui. Este o planta erbacee perena, vesnic verde. Frunzele sunt lucioase in forma ovala-alungita. Florile in varful tulpinei sunt puternice. Ele sunt compuse in mare parte din 5 petale.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Iarba Grasa Sedum
(Sedum)

Sedum este o planta erbacee perena care poarta denumirea populara de Iarba Grasa. Exista aproximativ 600 de speciii de plante din acest gen. Aceasta planta isi pastreaza culorea verde pana la sfarsitul toamnei. Iarba Grasa face parte din familia Crassulaceae. Frunzele cresc in buchete asemenea unei flori.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Urechelnita
(Sempervivum)

Sempervivum este o planta erbacee perena cunoscuta sub denumirea populara de Urechelnita. Aceasta planta face parte din familia Crassulaceae. Urechelnita este o planta ornamentala dar si medicinala. Planta are aspect carnos. Frunzele sunt mari, suculente si cresc sub forma de rozeta.

Pret: RON 13.50
Cantitate
Cumpara
Androsace
(Androsace)

Androsace este o planta perena de stancarie care face parte din familia Primulaceae. Denumirea populara romaneasca este Laptisor. Formeaza covorase dense si bogate, extrem de decorative. Frunzele sunt mici, carnoase si acoperite cu un puf fin, albicios.

Stea cazatoare Dodecatheon meadia
(Dodecatheon meadia)

Dodecatheon meadia este o planta erbacee perena decorativa care face parte din familia Primulaceae. Este originara din America Centrala iar denumirea ei polulara este cunoscuta Steaua Cazatoare. Formeaza tufisuri dense cu frunze si flori arcuite.

Lewisia Sunset Hybrids
(Lewisia Sunset Hybrids)

Lewisia Sunset Hybrids este o planta perena decorativa care face parte din familia Portulacaceae. Este originara din America de Nord si formeaza smocuri dense cu frunze si flori. Frunzisul este vesnic verde.

Sagina subulata Aurea
(Sagina subulata Aurea)

Sagina subulata Aurea este o planta erbacee perena care face parte din familia Caryophyllaceae. Formeaza un covor dens si bogat in frunzis si flori. Frunzele sunt mici si cresc sub forma liniara scurta. Frunzisul se intinde si creste cu aspect de muschi in nuante de verde crud-verde inchis iar florile sunt mici si albe.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Iarba rosioara
(Silene acaulis)

Silene acaulis este o planta erbacee perena de stancarie care face parte din familia Caryophyllaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Iarba Rosioara si formeaza smocuri dense si bogate in frunze si flori. Creste si se intinde cu usurinta sub forma de covor.

Pret: RON 16.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 29 de articole

Un peisaj montan deosebit chiar in gradina casei cu ajutorul plantelor perene de stancarie.

Plantele perene de stancarie, datorita frumusetii formelor si culorilor, ofera o priveliste deosebit de frumoasa gradinilor si spatiilor verzi. Plantele perene de stancarie sunt rezistente si nu sunt deloc pretentioase, avantajul acestora este ca ele ierneaza si an de an revin la viata, primind din nou frumusetea pe care o au fara a fi necesara plantarea anuala a acestora.

In magazinul nostru online vei avea posibilitatea sa alegi dintr-o gama foarte bogata de soiuri de plante perene de stancarie. Pentru realizarea peisajelor unice vei alege cele mai frumoase soiuri care sa innobileze gradina.

Locul din gradina ta este mai stancos sau mai pietros si crezi ca nu vei reusi sa transformi acest spatiu intr-unul cu totul deosebit de atractiv? Te inseli. Cu ajutorul imaginatiei si nu in ultimul rand al pietrelor si a plantelor perene de stancarie vei reusi sa realizezi o gradina unica care va fi cu siguranta remarcata de toti trecatorii care vor furisa pe ascuns cate o privire in curtea ta. Alege sa plantezi o varietate mai mare de soiuri de plante de stancarie in diferite forme si culori pentru un efect impresionant.

Brumarelele taratoare formeaza o combinatie minunata de culori. Florile acestei plante cresc in mai multe variante de culori precum roz, rosu, bleu si alb. Aceasta va fi cu siguranta, o pata de culoare printre pietrele din gradina ta. Pentru un peisaj demn de remarcat planteaza aceste flori pe langa bordurile din gradina. Datorita contrastului de culoare florile de brumarele vor oferi un contur deosebit de coloristic bordurii din gradina.

Peisajul gradinii tale poate fi precum taramul magic al zanelor, acest lucru poti sa il realizazi cu ajutorul unei plante cu totul aparte si anume Floarea de Colt. Aceasta este o planta perena care infloreste in lunile iulie si august. Forma florii este asemenea unei stelute albe. Planta este acoperita cu peri catifelati de culoare argintie. Datorita gingasiei si a frumusetii acesteia, cu siguranta gradina va deveni un loc magic.

Fiindca iubesti zonele montane noi te sfatuim sa realizezi o gradina in stil montan. Foloseste-te de imaginatie si realizaza un peisaj unic. Printre pietrele decorative si plantele verzi adauga si o pata de culoare prin plantarea plantelor perene de stancarie. Clopotelul Carpatin (Campanula carpatica) este o planta perena deosebit de decorativa. Florile ei pot fi violete, albe sau albastru intens ca cerul. Datorita culorilor deosebite, petalele florilor dau impresia ca sunt asemenea unor mici clopotei colorati. 

Fiindca esti o persoana iubitoare de plante noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online. Odata ce ai pasit in oaza noastra bogata vei descoperi cele mai deosebite plante si flori care cu siguranta, iti incanta privirea si pe care le vei dori sa le cumperi. Vino si formeaza un buchet adorabil de plante.