Floare de Cristal (Delosperma cooperii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Delosperma cooperii este o planta ornamentala cu flori cunoscuta sub denumirea de Floarea de Cristal. Este o planta erbacee perena pitica care face parte din familia Aizoaceae. Este originara din Africa de Sud. Prin crestere formeaza tufe dense si foarte abundente. Infloreste pe o perioada lunga de timp.

Detalii

RON 15

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Florii de Cristal este in lunile mai-iulie. Florile sunt foarte abundente si formeaza un covor in nuante de roz inchis, roz-movaliu. Denumirea "Floare de Cristal" vine datorita culorii stralucitoare a frunzelor care au un aspect paros in nuante verde.

La maturitate Floarea de Cristal poate sa se dezvolte la o inaltime de 15-20 de centimetri. Floarea de Cristal iubeste foarte mult locurile cu soare. Floare de cristal se dezvolta foarte bine in solul bine drenat si in solul stancos.

Floarea de Cristal este perfecta pentru decorarea gradinilor si a aranjamentelor de stancarii. Poate fi plantata ca planta decorativa pentru borduri. Ofera un look grozav teraselor, daca este plantata in ghivece.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireIunie
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite