Clopotei Campanula portenschlagiana (Campanula portenschlagiana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Campanula portenschlagiana este o planta erbacee perena care face parte din familia Campanulaceae. Creste dens si se ramifica usor formand un covor bogat in frunze si flori. Florile sunt mici, au forma de clopotei si cresc din abundenta in perioada de inflorire.

Detalii

RON 15

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma ovata cu marginile dintate in nuante de verde inchis iar florile au forma de clopotei in nuante de albastru-movaliu. Campanula Portenschlagiana face parte din categoria plantelor de talie mica. La maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 15 si 20 de centimetri. Perioada de inflorire este lunga, mentinandu-se pe tot parcursul verii. Primele flori apar in luna iunie si tin pana la sfarsitul lunii august. Se planteaza in zone insorite sau cu semi-umbra. Prefera solurile bine drenate si nu suporta umiditatea in exces.

Campanula portenschlagiana este o planta decorativa prin port, aspect, frunze si flori. Clopoteii se planteaza in aranjamente decorative in gradini de tip stancarie sau in cele de stil rustic. Pot fi plantati pe langa alei, borduri, trotuare sau pe ziduri. Ofera un constrast extrem de interesant in combinatie cu piatra.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 15 - 20 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite