Floare de Hartie (Bougainvillea)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Bougainvillea este o planta ornamentala, un arbust cu flori. Aceasta planta este originara din America de Sud, mai exact din Brazilia.

Aceasta specie de planta se poate dezvolta oriunde. Inaltimea la care poate ajunge este de la 1-2 metri. Florile sunt mici, albe, inconjurate de bractee colorate precum roz, violet, rosu, alb, portocaliu,galben. 

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Textura bracteelor este foarte fina, asemenea hartiei. Aceasta planta este denumita deseori ca Floarea de Hartie.


Frunzele sunt simple, cu o forma ovala de 4-13 cm lungime si de 2-16 cm latime. Planta prezinta si spini care contin o substanta neagra.


"Floarea de Hartie" este o planta deosebit de ornamentala. Aceasta iubeste temperaturile calde si este sensibila la inghet si frig. Este o planta perfecta care poate fi folosita in balcoane dar si in gradini in regiunile mai calde. Arata foarte bine daca este asezata in ghivece suspendate, pe ziduri.


Bougainvillea are o crestere ce variaza de la lenta la rapida. Cresterea depinde de soiul plantei.


Locul preferat al Bougainvillea este cel cu mult soare. Solul pe care il prefera este solul uscat. Udarea nu se va face foarte des deoarece are nevoie de putina apa.


Asa numita floare de hartie nu necesita ingrijiri deosebite daca este crescuta in ghivece. Daca este plantata ca si gard viu ea va avea nevoie de tunderi pentru a-i da forma dorita. Aceasta planta este foarte apreciata si de catre pasionatii de arta bonsaiului.

Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireAugust
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite