Floarea Pasiunii (Passiflora caerulea)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Passiflora caerulea este o planta decorativa cu flori care face parte din familia Passifloraceae. Denumirea populara a plantei este Floarea Pasiunii. Creste inalta cu aspect catarator, frunzele sunt sub forma palmat compusa in nuante de verde inchis iar florile sunt mari formate din petale albe.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

In interior, florile sunt formate din petale mici si subtiri in nuante de albastru cu alb. Fructele cresc sub forma ovala si sunt acoperite de o coaja portocalie.

Floare Pasiunii este o planta de talie mare ce la maturitate poate sa creasca la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri. Se va amplasa doar in zone luminate cu mult soare. Planta are nevoie de suport pentru sustinere. Perioada ei de inflorire este lunga, din luna mai pana in octombrie. Se dezvolta cel mai bine in soluri bine drenate si fertile cu o umiditate medie.

Passiflora caerulea este o planta decorativa prin aspect, frunzis, flori si culoare. Poate fi cultivata ca planta de ghiveci sau ca planta ornamentala de gradina unde poate fi plantata pe langa ziduri, pe spaliere, bolte sau pe langa peretii cladirilor. Ca planta de ghiveci se foloseste pentru a decora balcoanele si terasele.
Perioada de inflorire Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite