Magnolii  Exista 22 produse.

pe pagina
Magnolia 'George Henry Kern'
(Magnolia George Henry Kern)

Magnolia 'George Henry Kern' este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Frunzele sunt simple, mari, in nuante de verde inchis iar toamna primesc o nuanta de bronz. Florile sunt mari, formate de obicei din 8 petale. Ele sunt parfumate si in nuante de roz. Florile stau pe crengute intotdeauna drepte, ca niste cupe.

Pret: RON 55.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia 'Yellow River'
(Magnolia Yellow River)

Magnolia Yellow River este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Este originar din China. Coroana creste sub forma piramidala. Frunzele sunt verzi si apar odata cu florile. Florile sunt mari si parfumate, alcatuite din 8 petale intr-o nuanta de galben fildes. Frunzele sunt simple in nuante de verde crud.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Kewensis Wada's Memory
(Magnolia kewensis Wadas Memory)

Magnolia kewensis Wada's Memory este un arbore din categoria foioaselor. Acest soi de magnolie este foarte populara ca arbore decorativ. La maturitate coroana creste sub forma piramidala rotunjita. Frunzele sunt ovale intr-o culoare de verde inchis, iar in anotimpul de toamna ele primesc usor o nuanta de bronz. Florile sunt albe si cresc individual din...

Magnolia Kobus
(Magnolia kobus)

Magnolia kobus este un arbore din categoria foioaselor si face parte din familia Magnoliacea. Acest arbore este originar din Japonia. Florile sunt albe, usor parfumate. Frunzele sunt sub forma obovata cu varful ascutit intr-o culoare de verde inchis. In anotimpul de toamna frunzele ingalbenesc. Coaja trunchiului la arborele matur are o nanta de gri-maroniu.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Liliiflora Nigra
(Magnolia liliiflora Nigra)

Magnolia liliiflora Nigra este un arbore care face parte din familia Magnoliaceae din categoria de foioase. Florile sunt parfumate si cresc solitar intr-o nuanta de rosu-visiniu, iar in centru acestea au o culoare mai deschisa. Forma florilor de magnolie Nigra se aseamna foarte bine cu forma florilor de lalele.

Pret: RON 155.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Loebneri 'Leonard Messel'
(Magnolia loebneri Leonard Messel)

Magnolia loebneri 'Leonard Messel' este un arbore foios de mici dimensiuni care face parte din familia Magnoliaceae. Florile cresc sub forma de stea. Ele sunt formate din 12 petale inguste in nuante de roz-visiniu iar in interior sunt albe. Florile sunt parfumate si cresc inainte de cresterea frunzelor. Frunzele sunt ovale, alungite, intr-o culoare de...

Pret: RON 70.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana
(Magnolia soulangeana)

Magnolia soulangeana este un arbore din categoria foioaselor care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana magnoliei la maturitate se formeaza mare si densa. Florile sunt mari in nuante de roz-visiniu iar in interior sunt albe. Acest soi de magnolie este cel mai des plantat la scara larga dintre toate soiurile de magnolii.

Pret: RON 250.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana 'Rustica Rubra'
(Magnolia soulangeana Rustica Rubra)

Magnolia soulangeana Rustica Rubra este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Frunzele au o forma obovata in nuante de verde iar in anotimul de toamna frunzele ingalbenesc. Florile sunt mari in forma de cupa, in nuante de roz-visiniu iar in interior sunt albe. Florile se deschid inainte de a infrunzi copacul.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Stellata
(Magnolia stellata)

Magnolia stellata este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Florile sunt albe sau in nuante de roz deschis si sunt usor parfumate. Florile apar inaintea frunzelor. Florile deschise au o forma de stea si sunt formate din petale subtiri care variaza ca numar 15-30 de petale.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Susan
(Magnolia Susan)

Magnolia 'Susan' este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Florile sunt mari, usor parfumate, in nuante de roz iar in interior florile sunt albe sau au o nuanta de roz deschis. Cand florile sunt inchise ele se aseamna foarte mult cu florile de lalele. Frunzele sunt mari, lucioase intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 155.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Betty
(Magnolia Betty)

Magnolia Betty este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Trunchiul si ramurile sunt imbracate cu o coaja in nuante de gri. Magnolia formeaza o coroana mare, larga si densa.

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Galaxy
(Magnolia Galaxy)

Magnolia Galaxy este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana este densa si rasfirata. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile infloresc si se deschid inainte ca ramurile sa infrunzeasca.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Heaven Scent
(Magnolia Heaven Scent)

Magnolia Heaven Scent este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana este densa si puternic ramificata. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si cresc sub forma de palnie in nuante de roz deschis si roz inchis. 

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Jane
(Magnolia Jane)

Magnolia Jane este un arbore arbust care face parte din familia Moagnoliaceae. Se dezvolta puternic cu o coroana mare densa si puternic ramificata. Frunzele au o marime mijlocie, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si cresc sub forma de cupa sau palnie in nuante de roz. Florile apar si se deschid inainte ca arborele sa...

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Yellow Bird
(Magnolia Yellow Bird)

Magnolia Yellow Bird este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta puternic, Formeaza o coroana larga si ramificata. Frunzele sunt simple de marime mijlocie, cresc sub forma ovala in nuante verzi.

Pret: RON 350.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Ricki
(Magnolia Ricki)

Magnolia Ricki este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste sub forma de copac cu aspect de arbust. Se dezvolta puternic si formeaza o coroana larga puternic ramificata. Frunzele cresc sub forma ovala-simpla in nuante de verde inchis.

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana Alba Superba
(Magnolia soulangeana Alba Superba)

Magnolia soulangeana Alba Superba este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Formeaza o coroana larga puternic ramificata. Frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde. Florile sunt mari, albe ca zapada si cresc sub forma de cupa. Ele infloresc inainte ca arborele sa infrunzeasca.

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana Alexandrina
(Magnolia soulangeana Alexandrina)

Magnolia soulangeana Alexandrina este un copac decorativ prin flori care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta sub forma de copac sau arbust. Formeaza o coroana mare si bogat ramificata. Frunzele au o marime mijlocie ce cresc sub forma ovala in nuante verzi.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Soulangeana Lennei
(Magnolia soulangeana Lennei)

Magnolia soulangeana Lennei este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste sub forma de copac sau arbust. Se dezvolta puternic inradacinat in pamant. Formeza o coroana ramificata si bogata.

Pret: RON 250.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia Stellata Royal Star
(Magnolia stellata Royal Star)

Magnolia stellata Royal Star este un copac decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Creste si se dezvolta sub forma de copac sau arbust. Formeaza o coroana densa si ramificata. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Magnolia loebneri Merrill
(Magnolia loebneri Merrill)

Magnolia loebneri Merrill este un arbust decorativ care face parte din familia Magnoliaceae. Are o crestere medie si formeaza o coroana mare, densa. Trunchiul este puternic iar frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde inchis.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 22 de articole

Frumusetea, maiestria si parfumul placut al florilor de magnolii.

Frumusetea adevarata a unei gradini superbe trebuie sa incante privirile dar si simtul orcarei persoane care se plimba sau admira frumusetea acelei gradini. Culorile si mirosul placut al florilor din gradina, zumzetul albinelor care zboara din floare in floare si fluturii jucausi din gradina te vor umple de energie pozitiva.

Pentru ca tu sa stii mai multe despre magnolii, despre acest arbore nobil, iti oferim cateva informatii utile care te vor face cu siguranta sa alegi si tu acest arbore pentru a-l planta in gradina sau curtea casei tale.

Numele acestei plante provine de la botanistul francez Pierre Magnol. Magnolia este cultivata in Asia, America si in China unde a fost folosita ca si o planta vindecatoare de boli. In Romania este adusa doar pe la sfarsitul anilor 1800. Inaltimea acestor specii de arbori este cuprinsa intre 3 metri Magnolia Liliflora iar Magnolia grandiflora si acuminata intre 28-30 metri.

Florile de magnolii sunt mari, solitare si regulate iar culorile difera in functie de specie. Exista magnolii cu flori albe, roz, mov, verzui-galbui, albastrui sau purpurii.

Acest arbore viu colorat este ideal pentru gradinele in stil englezesc, asiatic sau celor tipice italiene. Construiesteti o mica oaza de frumusete in propria curte.

Magnolia este un arbore care nu este foarte pretentios. Arborele de magnolie provine din tinuturile calduroase. De aceea in general acest copac prefera si iubeste soarele dar se poate planta si in zonele semiumbroase.

Speciile de magnolii sunt plantele perfecte pentru decorarea gradinilor, parcurilor sau aleilor. In perioada de inflorire, culorile spectaculoase ale acestuia in combinatie cu verdele iradiant al altor plante vor crea un contrast care iti va taia respiratia. Daca doresti sa plantezi un arbore din specia magnoliilor, nu uita ca acest tip de copac are nevoie de spatiu, la maturitate copacul va fi mult mai inalt iar coroana lui foarte bogata.

Udarea magnoliei se face saptamanal daca acest copac este situat intr-o zona mai uscata si unde ploua mai putin. In rest magnolia isi asimileaza apa necesara de la ploaie.

Magnolia nu necesita lucrari de intretinere amanuntite spre deosebire de alte plante. De preferat se vor taia si curata crengile coroanei primavara dupa ce trec florile. Acum ai prilejul de a planta magnolii in gradina sau curtea ta iar ingrijirea lor nu iti va da nicio bataie de cap si totusi te vei putea bucura de frumusetea si de umbra pe care o ofera in perioadele calduroase de vara.

Magazinul nostru online este bogat asemenea unei gradini botanice. Explorarea acestuia este o reala placere iar cumparaturile o activitate nemapomenit de placuta. Alege cu incredere cele mai minunate plante care infrumuseteaza gradinile, locuinta, locurile publice si de ce nu chiar si un balcon mic.

Exploreaza si tu gradina noastra online plina de culoare si veselie. Alege plantele pe care le preferi la preturile cele mai avantajoase.