Magnolia Heaven Scent (Magnolia Heaven Scent)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia Heaven Scent este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Magnoliaceae. Coroana este densa si puternic ramificata. Frunzele sunt simple, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si cresc sub forma de palnie in nuante de roz deschis si roz inchis. 

Detalii

RON 150

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Magnolia Heaven Scent se incadreaza in categoria arborilor de talie mijlocie. La maturitate poate sa creasca la o inaltime cuprinsa intre 5-10 metri. Cresterea este lenta. Perioada de inflorire incepe in lunile aprilie si mai. Magnolia iubeste lumina si locurile insorite astfel plantarea se recomanda a se realiza doar in zone cu mult soare. Acest soi are o rezistenta mare la poluarea atmosferica si la daunatori. Prefera solurile acide, neutre si umede dar bine drenate.

Magnolia Heaven Scent este un arbore decorativ prin port, frunzis si flori. Se utilizeaza in realizarea de decoruri peisagistice pentru parcuri, spatii verzi publice sau strazi. Magnolia poate fi plantata si in gradini ca arbore solitar sau aliniata pe langa trotuare, ziduri sau garduri.
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate5 - 10 metri
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite