Magnolia Jane (Magnolia Jane)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Magnolia Jane este un arbore arbust care face parte din familia Moagnoliaceae. Se dezvolta puternic cu o coroana mare densa si puternic ramificata. Frunzele au o marime mijlocie, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si cresc sub forma de cupa sau palnie in nuante de roz. Florile apar si se deschid inainte ca arborele sa infrunzeasca.

Detalii

RON 150

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Magnolia Jane este un arbust de talie medie care la maturitate ajunge sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 200 si 300 de centimetri. Cresterea sa este lenta. Magnolia infloreste in lunile aprilie si mai. Se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in locuri cu semi-umbra sau in locuri insorite. Prefera solurile umede cu un drenaj bun, solurile acide, lutoase si bogate. Este un arbust rezistent la poluarea atmosferica, tolereaza foarte bine si solurile cleioase.

Magnolia Jane este un arbore decorativ prin port, aspect, frunze si flori. In perioada de inflorire ofera imagini decorative uimitoare. Se planteaza ca element de decor in gradini, parcuri, spatii verzi si si stradal. Magnolia poate fi plantata solitar sau aliniata pe langa alei, borduri si trotuare. 
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrare100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite