Arbori pendulari  Exista 12 produse.

Mesteacan Pletos
(Betula pendula Youngii)

Betula pendula Youngii este cunoscut sub denumirea de Mesteacanul Pletos. Acest arbore are o coroana pendulara cu aspect plangator adica cu ramurile curbate usor inspre sol. Este un copac cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Caragana
(Caragana arborescens Pendula)

Caragana arborescens Pendula este un arbore foios cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Caragana Pendulara. Este un arbore mic care poate sa se dezvolte la o inaltime de 2 pana la 3 metri. Acest soi de copac este originar din Siberia si China.

Pret: RON 275.00
Cantitate
Cumpara
Fag Plangator
(Fagus sylvatica Pendula)

Fagus sylvatica Pendula este un arbore cu frunzele cazatoare, fiind cunoscut sub denumirea de Fagul Plangator. Este un soi de fag European care face parte din familia Fagaceae. Fagul Plangator este un arbore cu coroana sub forma pendulara cu aspect plangator datorita crengilor indreptate spre sol.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Fag Plangator Purpuriu
(Fagus sylvatica Purpurea Pendula)

Fagus sylvatica Purpurea Pendula este un arbore foios cunoscut sub denumirea de Fagul Plangator Purpuriu. Este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Fagaceae. Coroana este sub forma pendulara si densa. Frunzele sunt in nuante de violet-purpuriu. In perioada de toamna frunzele devin visiniu-bronz-argintiu.

Pret: RON 175.00
Cantitate
Cumpara
Dud Alb Pendular
(Morus alba Pendula)

Morus alba Pendula face parte din familia Moraceae iar denumirea comuna este Dudul Alb Pendular. Are o crestere rapida si poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 3-5 metri. Aceasta specie de copac cu frunzele cazatoare este originar din Nordul Chinei. 

Pret: RON 390.00
Cantitate
Cumpara
Cires Japonez Pendular
(Prunus serrulata Kiku shidare sakura)

Prunus serrulata Kiku shidare Zakura este o specie de Cires originar din Japonia care face parte din familia Rosaceae. La maturitate Ciresul Japonez Pendular poate sa se dezvolte la o inaltime de 5-10 metri. Este un arbore de talie mica cu frunzele cazatoare. Cresterea Ciresului este moderata.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Salcie Plangatoare
(Salix alba Tristis)

Salix alba Tristis este o specie de Salcie care are denumirea de Salcia Plangatoare sau Salcia Alba. Este un arbore foios originar din Europa si Asia care face parte din familia Salicaceae. Salcia Plangatoare este un arbore foios care la maturitate poate ajunge la o inaltime de peste 10 metri. Cresterea este rapida-medie.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Salcie capreasca
(Salix caprea Kilmarnock)

Salix caprea Kilmarnock este un arbore foios cunoscut sub denumirea de Salcia Capreasca. Acest arbore are frunzele cazatoare si face parte din familia Salicaceae. Este un arbore de talie mica care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de 3-5 metri.

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Salcam Japonez Pletos
(Sophora japonica Pendula)

Sophora japonica Pendula este un arbore foios cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Salcamul Japonez Pletos. Este un arbore care face parte din familia Fabaceae. Este originar din China si Coreea. Coroana este pendulara, larga. Frunzele sunt penate in nuante de verde lucios.

Ulm Pletos
(Ulmus glabra Pendula)

Ulmus glabra Pendula este un arbore foios cunoscut sub denumirea de Ulm Pletos. Este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Ulmaceae. Este originar din Europa si Asia. Coroana este larga cu o forma pendulara. Florile sunt micute in culoarea rosu-vernil. Frunzele sunt verzi, iar toamna acestea se ingalbenesc.

Pret: RON 380.00
Cantitate
Cumpara
Frasin Pendular
(Fraxinus excelsior Pendula)

Fraxinus excelsior Pendula este un arbore foios cu frunzele cazatoare care face parte din familia Oleaceae. Se dezvolta si creste puternic cu un trunchi drept. Coroana este densa si bogata cu aspect pendular. Frunzele cresc sub forma imparipenat compusa in nuante de verde crud. In toamna frunzele se ingalbenesc.

Pret: RON 596.75
Cantitate
Cumpara
Par decorativ argintiu pendular
(Pyrus salicifolia Pendula)

Pyrus salicifolia Pendula este un arbore decorativ care face parte din familia Rosaceae. Creste cu un trunchi drept si puternic. Formeaza o corona decorativa cu aspect pendular. Ramurile sunt lungi, subtiri si arcuite. Frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de gri-vernil fiind asemanatore cu frunzele de Salcie. Florile sunt albe si cresc in grupuri...

Pret: RON 202.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-12 din 12 de articole

Spatiul verde - locul tau de refugiu si relaxare.

Pentru o gradina grandioasa cu un aer de romantism alege sa plantezi si diferite soiuri de arbori cu coroana pendulara care au o forma de ramuri plangatoare ce cad frumos inspre trunchiul copacului.

In magazinul nostru online vei avea posibilitatea de a alege dintre cele mai spectaculoase si minunate plante decorative si arbori decorativi atat pentru gradina ta cat si pentru improspatarea casei sau apartamentului tau. Noi stam la dispozitia ta.

Pentru ca tu sa stii ce sa alegi, noi iti oferim informatii foarte utile despre plante si arbori. Amenajarea unei gradini este o arta iar acum si tu poti deveni un specialist in amenajarea propriului tau spatiu verde. Pentru gradina ta iti sugeram sa alegi diferite soiuri de arbori cu coroana pendulara care creaza un aspect unic printre sutele de flori viu colorate si parfumate. Un arbore decorativ cu un aspect deosebit de frumos datorita coroanei si florilor sale este arborele Sophora Japonica Pendula. Forma coroanei este mai deosebita, curgatoare cu aspect plangator. Acest arbore are o marime medie. Este foarte rezistent in perioadele de seceta. Nuanta frunzelor este de un verde crud, stralucitor, iar toamna acestea au culoarea galbena. Acest arbore prezinta flori onamentale intr-o culoare alb-crem.

Poate doresti sa oferi o nota melancolica gradinii tale? Nu poti da gres cu bine cunoscuta Salcie Plangatoare. Acestui arbore ii sta foarte bine sa fie plantat solitar sau la marginea unui iaz sau lac, coroana bogata devenind un aspect definitoriu al intregului spatiu verde.

Pentru o gradina cu un peisaj minunat, cald, de toamna iti sugeram sa plantezi acest soi de arbore cu aspect pendular si anume Mesteacanul pendul. Denumirea stiintifica este Betula pendula Youngii. Este un arbore de talie mica avand intre 5-6 metri. Este un arbore frumos decorativ datorita coroanei sale si a trunchiului care este invelit cu o scoarta de culoarea alba. Frunzele sunt mici si au culoare verde iar toamna primesc o tenta galbena. Poate fii plantat ca un arbore solitar si este perfect pentru spatiile mai mici. Trebuie plantat intr-un loc ferit de vant. Acest arbore este foarte rezistent atat in perioadele de seceta cat si la temperaturile scazute sau la ger.

Ai fost intotdeauna fascinat de frumusetea gradinilorin stil japonez sau oriental si doresti ca si gradina ta sa primeasca un mic accent din frumusetea acestor gradini grandioase. Noi iti sugeram sa alegi unul dintre ciresii japonezi pendulari, denumirea lor stiintifica este Prunus serrulata Kanzan. Acest arbore are o talie mica dar prezinta o coroana frumoasa si mare. Este un copac decorativ si impresioneaza prin florile duble, frumos colorate intr-un roz foarte intens. Florile parfumate apar in lunile aprilie si mai. Deci, cu siguranta, gradina ta va primi o mireasma placuta in sezonul de primavara. Este un arbore potrivit si pentru gradinile mai mici, el ajunge sa creasca pana la 7-10 metri inaltime. Este un arbore rezistent la ingheturi sau la razele solare.

Initiaza-te si tu acum in arta minunata a decorarii gradinilor si vei simti cu adevarat frumusetea plantelor vii care ne inconjoara. Vino in magazinul nostru special unde vei gasi cele mai deosebite specii de plante.