Par decorativ argintiu pendular (Pyrus salicifolia Pendula)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pyrus salicifolia Pendula este un arbore decorativ care face parte din familia Rosaceae. Creste cu un trunchi drept si puternic. Formeaza o corona decorativa cu aspect pendular. Ramurile sunt lungi, subtiri si arcuite. Frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de gri-vernil fiind asemanatore cu frunzele de Salcie. Florile sunt albe si cresc in grupuri pe ramuri. Fructele nu sunt comestibile.

Detalii

RON 202.5

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Pyrus salicifolia Pendula se incadreaza in categoria pomilor de talie medie. La maturitate se dezvolta la o inaltime ce este cuprinsa intre 3-5 metri. Are o crestere medie si prefera zonele deschise si luminate. Plantare se recomanda a se amplasa doar in zone cu mult soare. Perioada de inflorire este primavara in luna aprilie iar acest soi de Par decorativ se dezvolta foarte bine in mai multe tipuri de soluri preferandu-le insa in general poe cele fertile si bine drenate cu o umiditate medie.

Parul argintiu pendular este un pom decorativ prin port, forma, coroana , frunze si flori. Se planteaza in aranjamente decorative de gardina, in parcuri sau stradal. Poate fi plantat ca arbore solitar sau aliniatt. Se poate planta pe langa garduri, foisoare, cladiri pe langa alei si ape.
Perioada de inflorire Aprilie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare 150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite