Salcie Plangatoare (Salix alba Tristis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Salix alba Tristis este o specie de Salcie care are denumirea de Salcia Plangatoare sau Salcia Alba. Este un arbore foios originar din Europa si Asia care face parte din familia Salicaceae. Salcia Plangatoare este un arbore foios care la maturitate poate ajunge la o inaltime de peste 10 metri. Cresterea este rapida-medie.

Detalii

RON 110

  • 200/250

Adauga la lista de dorinte

Coroana Salciei este neregulata cu o forma pendulara larga. Scoarta trunchiului are o nuanta de gri-maroniu. Frunzele au o forma lanciolata-ingusta in nuante de verde si gri. In perioada de toamna frunzele primesc o nuanta de galben pal. Florile apar sub forma de matisor. Perioada de inflorire a Salciei este in lunile Aprilie-Mai.


Salcia plangatoare prefera locurile cu mult soare. Salcia prefera solurile umede, bine drenate. Nu tolereaza foarte bine solurile uscate.


Salcia plangatoare este un arbore foarte apreciat datorita coroanei sale bogate cu aspectul sau plangator. Ofera o imagine deosebita in amenajarea spatilor verzi, a parcurilor si a gradinilor. Salcia se poate planta si pe langa iazuri sau lacuri pentru a oferi un efect foarte atragator.

Marime la livrare 200/250 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite