Flori Urcatoare  Exista 55 produse.

pe pagina
Trompeta Cataratoare
(Campsis radicans)

Campsis radicans este o specie de planta cataratoare cu flori care face parte din familia Bignoniaceae. Denumirea populara a acestei plante este Trompeta Cataratoare. Este o planta originara din America si Europa.

Pret: RON 58.50
Cantitate
Cumpara
Clematita
(Clematis ssp.)

Clematis este o planta cataratoare care face parte din familia Ranunculaceae Denumirea populara este Clematita. Tulpinele plantei sunt lemnoase. Frunzele sunt sub forma ovala, ascutita in culoarea verde.

Iedera
(Hedera hibernica)

Hedera hibernica este o planta cataratoare cunoscuta sub denumirea populara de Iedera. Este o planta care isi pastreaza tot timpul culoarea frunzelor verzi. Iedera poate sa se dezvolte la o inaltime de 20-30 de metri, ea face parte din familia Araliaceae.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi 'American Beauty'
(Lonicera heckrottii 'American Beauty)

Lonicera heckrottii 'American Beauty' este o planta urcatoare cunoscuta sub denumirea de Caprifoi. Este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Sunt cunoscute aproximativ 180 de specii de Caprifoi. Cea mai cunoscuta specie este Caprifoiul Lonicera.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Henryi
(Lonicera henryi)

Lonicera henryi este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Este planta cunoscuta sub denumirea de este Caprifoi Henryi. Frunzele sunt in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Mana Maicii Domnului
(Lonicera japonica)

Lonicera japonica - denumirea populara romaneasca a acestui soi de Caprifoi este Mana Maicii Domnului. Este o planta originara din Asia. Caprifoiul Japonez poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 10 metri. Frunzele sunt ovale, simple in nuante de verde inchis. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Aureoreticulata
(Lonicera japonica Aureoreticulata)

Lonicera japonica Aureoreticulata este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Caprifoiul Aureoreticulata este o planta urcatoare exotica. Frunzele sunt ovale, pestrite in nuante de verde cu vinisoare galbui - aurii. Florile sunt albe-galbui.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Olandez
(Lonicera periclymenum 'Belgica')

Lonicera periclymenum 'Belgica' este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Planta este cunoscuta sub denumirea de Caprifoiul Olandez. Florile sunt parfumate si au o forma tubulara in nuante de roz-roz inchis si alb. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Portocaliu
(Lonicera tellmanniana)

Lonicera tellmanniana este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Caprifoiul Portocaliu. Florile sunt mari in nuante de portocaliu. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Vita de Canada
(Parthenocissus quinquefolia)

Parthenocissus quinquefolia este o specie de planta cataratoare din familia Vitaceae originara din America de Nord. Denumirea populara este Vita de Canada. Planta se prezinta sub forma de liana cu frunze. Frunzele au forma palmata compusa cu cinci lobi usor zimtati.

Pret: RON 21.00
Cantitate
Cumpara
Vita Japoneza
(Parthenocissus tricuspidata)

Parthenocissus tricuspidata este o planta cataratoare din familia Vitaceae. Denumirea populara este Vita Japoneza. Este o planta cataratoare originara din Asia. Frunzele sunt palmate cu trei sau cu cinci lobi. Frunzele sunt lucioase intr-o nuanta de verde inchis, in toamna frunzele devin stacojii, portocalii si galbui.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Glicina mov
(Wisteria sinensis)

Wisteria sinensis este o planta cataratoare originara din China care face parte din familia Fabaceae. Denumirea populara a acestei plante este Glicina Mov. Frunzele plantei sunt ovale, lucioase in nuante de verde inchis. Florile Glicinei pot fi in nuante de mov, alb sau albastru. 

Pret: RON 58.00
Cantitate
Cumpara
Luleaua turcului Mme Gallen
(Campsis Mme Gallen)

Campsis Mme Gallen este o planta cataratoare care face parte din familia Bignoniaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca fiind Luleaua Turcului. Se dezvolta puternic si dens. Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde inchis-lucios iar florile au o marime medie si  cresc sub forma de trompeta in nuante de roz-portocaliu.

Pret: RON 59.50
Cantitate
Cumpara
Clematita Dr Ruppel
(Clematis Dr Ruppel)

Clematis Dr. Ruppel este o planta decorativa cataratoare cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Se dezvolta dens si ramificat. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis iar florile sunt mari, deschise formate din 8 petale.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematita Jackmanii
(Clematis Jackmanii)

Clematis Jackmanii este o planta decorativa cu flori care se incadreaza in categoria plantelor urcatoare. Aceasta face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si se dezvolta dens in frunzis si flori. 

Clematita montana Rubens
(Clematis montana Rubens)

Clematis montana Rubens este o planta cataratoare ornamentala prin flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se raspandeste dens. Tulpinele ei au nuante maronii-roscate iar frunzele cresc sub forma ovala in nuante de bronz-vernil inchis.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematita Multi Blue
(Clematis Multi Blue)

Clematis Multi Blue este o planta urcatoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se ramifica foarte dens si bogat. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma oval-lanceolata in nuante de verde crud. 

Clematita Nelly Moser
(Clematis Nelly Moser)

Clematis Nelly Moser este o planta cataratoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si se dezvolta dens. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si deschise formate din 8 petale in nuante de roz deschis. 

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematita recta Velvet Night
(Clematis recta Velvet Night)

Clematis recta Velvet Night este o planta decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste dens si bogat. Tulpinile au nuante rosiatice-visini. Frunzele cresc sub forma ovala-lanceolata in nuante de verde-rosiatic. Florile sunt albe de marime mijlocie formate din 4 petale. 

Clematita Rouge Cardinal
(Clematis Rouge Cardinal)

Clematis Rouge Cardinal este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Ranunculaceae. Creste usor si se ramifica puternic. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde crud. Florile sunt mari, deschise formate din 6 petale in nuante de rosu-visiniu intens si cu interiorul alb. Petalele au aspect catifelat.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematita Tetrarose
(Clematis Tetrarose)

Clematis Tetrarose este o planta urcatoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se dezvota puternic in frunzis si flori. Ramurile si tulpinile au o nuanta rosiatica. Frunzele cresc sub forma ovala cu margini crestate in nuante de verde-rosiatic. Florile sunt mari, deschise formate din 4 petale in nuante de roz-mov...

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 55 de articole

O gradina plina de mister si romantism invaluita de frumusetea plantelor si de mirosul florilor iti ofera o senzatie unica.

Imagineaza-ti ca te afli intr-o gradina care este imbracata si impodobita de jos pana sus si de jur imprejur doar cu plante si multe multe flori. Da, acest vis este cu adevarat posibil datorita plantelor urcatoare care sunt disponibile intr-o varietate de soiuri in magazinul nostru online. Intra si vei gasi cele mai frumoase soiuri, cele mai colorate si desigur cele mai parfumate flori si plante urcatoare.

Pentru ca gradina ta sa te invaluie in misterul ei parfumat in serile racoroase de vara, alege plante cataratoare cu flori parfumate. Aceste plante vor oferi un aspect deosebit de impresionant peisagistic gradinii tale. Poti alege din urmatoarele soiuri precum Caprifoul (Lonicera) cu flori galbene sau albe care emana un parfum placut. Aceasta planta nu este pretentioasa si nu necesita multa ingrijire. Iasomia este tot o alegere perfecta si cu siguranta te vei indragosti de mirosul parfumat al florilor ei albe. Un mod potrivit pentru a simti o adiere racoroasa si parfumata in apropierea locuintei tale este sa sadesti aceasta planta langa fereasta casei tale. E poate fi plantata si intr-un ghiveci mai mare. Iasomia se dezvolta foarte bine si in locurile mai umbroase.

Crezi ca gradina ta micuta nu va putea sa arate asa de superb ca a vecinului tau de peste gard? Te inseli! Noi iti oferim ideile cele mai minunate pentru ca si tu sa te poti bucura de o gradina spectaculoasa. Pentru gradinile mai mici sadirea plantelor cataratoare este o alegere potrivita, acestea vor crea o patura de frunze verde crud si de flori viu colorate.

Pentru ca nuantele florilor din gradina ta sa capete un frumos contrast alege sa impodobesti acest decor cu o planta cataratoare deosebit de frumoasa prin gingasia florilor asemenea unor stelute violet cu raze subtiri si albe in mijloc. Aceasta planta se numeste Clematis integrifolia. Florile acesteia se deschid in luna iunie si se mentin tot asa de frumoase si proaspete pana in luna septembrie. Este o planta rezistenta la temperaturile scazute sau la inghet. Ce priveliste minunata vor oferi aceste flori gradinii tale!

Vrei sa atragi privirile curiosilor trecatori peste gardul casei tale? Cu siguranta vei realiza acest lucru daca vei sadi aceasta planta cataratoare cu florile ei superbe. Trecatorii vor fi inmarmuriti de frumusetea acestora. Clematis infloreste pe tot parcursul verii, deci gradina ta va fi plina de culoare tot sezonul cald. Florile plantei au culoarea roz violet si sunt de marime medie. Aceasta planta cataratoare este foarte rezistenta la temperaturile scazute si la ger.

Intra acum in magazinul nostru si paseste cu entuziasm in minunatul taram al florilor si al plantelor. Selecteaza si tu cele mai deosebite plante care iti atrag privirea si care crezi ca vor impodobi foarte frumos spatiul tau verde din curtea sau gradina casei tale.