Flori Urcatoare  Exista 55 produse.

pe pagina
Glicina Wisteria floribunda Alba
(Wisteria flo. 'Alba')

Pret: RON 60.50
Cantitate
Cumpara
Glicina Wisteria floribunda Roz
(Wisteria flor. 'Rosea')

Pret: RON 65.50
Cantitate
Cumpara
Clematita integrifolia
(Clematis integrifolia)

Idedera Goldchild
(Hedera helix 'Goldchild')

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Hamei
(Humulus lupulus)

Glicina Wisteria floribunda
(Wisteria floribunda)

Pret: RON 79.50
Cantitate
Cumpara
Iedera Gloire de marengo
(HEDERA canariensis Gloire de marengo)

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Iedera Sulfur heart
(HEDERA colchica Sulfur heart)

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Clematis Ernest markham
(CLEMATIS Ernest markham)

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Clematis Marie boisselot
(CLEMATIS Marie boisselot (mme le coultre))

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Fallopia aubertii
(FALLOPIA aubertii (poligonum aubertii))

Caprifoi Gold Flame
(LONICERA heckrottii Gold flame)

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 43-55 din 55 de articole

O gradina plina de mister si romantism invaluita de frumusetea plantelor si de mirosul florilor iti ofera o senzatie unica.

Imagineaza-ti ca te afli intr-o gradina care este imbracata si impodobita de jos pana sus si de jur imprejur doar cu plante si multe multe flori. Da, acest vis este cu adevarat posibil datorita plantelor urcatoare care sunt disponibile intr-o varietate de soiuri in magazinul nostru online. Intra si vei gasi cele mai frumoase soiuri, cele mai colorate si desigur cele mai parfumate flori si plante urcatoare.

Pentru ca gradina ta sa te invaluie in misterul ei parfumat in serile racoroase de vara, alege plante cataratoare cu flori parfumate. Aceste plante vor oferi un aspect deosebit de impresionant peisagistic gradinii tale. Poti alege din urmatoarele soiuri precum Caprifoul (Lonicera) cu flori galbene sau albe care emana un parfum placut. Aceasta planta nu este pretentioasa si nu necesita multa ingrijire. Iasomia este tot o alegere perfecta si cu siguranta te vei indragosti de mirosul parfumat al florilor ei albe. Un mod potrivit pentru a simti o adiere racoroasa si parfumata in apropierea locuintei tale este sa sadesti aceasta planta langa fereasta casei tale. E poate fi plantata si intr-un ghiveci mai mare. Iasomia se dezvolta foarte bine si in locurile mai umbroase.

Crezi ca gradina ta micuta nu va putea sa arate asa de superb ca a vecinului tau de peste gard? Te inseli! Noi iti oferim ideile cele mai minunate pentru ca si tu sa te poti bucura de o gradina spectaculoasa. Pentru gradinile mai mici sadirea plantelor cataratoare este o alegere potrivita, acestea vor crea o patura de frunze verde crud si de flori viu colorate.

Pentru ca nuantele florilor din gradina ta sa capete un frumos contrast alege sa impodobesti acest decor cu o planta cataratoare deosebit de frumoasa prin gingasia florilor asemenea unor stelute violet cu raze subtiri si albe in mijloc. Aceasta planta se numeste Clematis integrifolia. Florile acesteia se deschid in luna iunie si se mentin tot asa de frumoase si proaspete pana in luna septembrie. Este o planta rezistenta la temperaturile scazute sau la inghet. Ce priveliste minunata vor oferi aceste flori gradinii tale!

Vrei sa atragi privirile curiosilor trecatori peste gardul casei tale? Cu siguranta vei realiza acest lucru daca vei sadi aceasta planta cataratoare cu florile ei superbe. Trecatorii vor fi inmarmuriti de frumusetea acestora. Clematis infloreste pe tot parcursul verii, deci gradina ta va fi plina de culoare tot sezonul cald. Florile plantei au culoarea roz violet si sunt de marime medie. Aceasta planta cataratoare este foarte rezistenta la temperaturile scazute si la ger.

Intra acum in magazinul nostru si paseste cu entuziasm in minunatul taram al florilor si al plantelor. Selecteaza si tu cele mai deosebite plante care iti atrag privirea si care crezi ca vor impodobi foarte frumos spatiul tau verde din curtea sau gradina casei tale.