Arbusti si garduri vii  Exista 422 produse.

pe pagina
Brad argintiu pitic
(Abies concolor Compacta)

Abies concolor Compacta cunoscut sub denumirea de Brad Argintiu, Alb sau Bradul de Colorado. Un conifer deosebit datorita aspectului impresionat al culorii sale si care il face sa fie unul dintre cei mai apreciati arbori din categoria coniferelor. Este un brad ornamental ce ofera un look grozav spatiilor verzi sau gradinilor. 

Pret: RON 295.00
Cantitate
Cumpara
Brad de Arizona Abies lasiocarpa Compacta
(Abies lasiocarpa Compacta)

Abies lasiocarpa Compacta - Bradul de Arizona pitic este cunoscut si sub denumirea Brad subaplin Rocky Mountain. Este originar din America de Nord. Acest soi pitic ajunge la o inaltime de 2-3 metri. Acest bradul argintiu pitic va fi atractia gradini tale. Forma bradului este conica.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Japonez
(Chamaecyparis obtusa Nana Gracilis)

Chamaecyparis obtusa Nana Gracilis este cunoscut sub denumirea de Chiparos Japonez. Este un arbore conifer decorativ ce se claseaza printre soiurile de talie medie. Acele crengilor au o culoare de verde lucios iar dosul acestora este impodobit cu o nuanta argintie. Puietii mai mici ai chiparosului au forma neregulata, dar cand acestia se dezvolta in...

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Auriu Pitic
(Chamaecyparis pisifera Filifera Aurea)

Chamaecyparis pisifera Filifera Aurea este un conifer decorativ pentru orice gradina. Este un arbore conifer ce are un aspect deosebit datorita frunzelor care au o culoare aurie si care il transforma intr-un conifer foarte decorativ. El isi pastreaza culoarea frunzelor pana in toamna Filifera Aurea este un conifer rasinos multitulpinal. Forma acestuia...

Pret: RON 40.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Blue Star
(Juniperus squamata Blue Star)

Juniperus squamata Blue Star este bijuteria gradinii tale. Specia Juniperus squamata este originara din China si Himalaya. Ienuparul Blue Star este un conifer foarte decorativ datorita culorii interesante a frunzelor. Ienuparul Blue Star precum si denumirea lui de inteles ca are o culoarea intr-o nuanta superba de albastru-argintiu stralucitor. 

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Molid Norvegian
(Picea abies Nidiformis)

Picea abies Nidiformis este un conifer vesnic verde ce face parte din specia Pinaceae. Este un molid original din Europa fiind denumit si Molidul Norvegian sau European si sub denumirea de brad rosu. Este des intalnit in zonele de deal si munte la altitudinile de 400-1900 de metri. Picea abies Nidiformis este o specie de molid pitic ce creste pana la...

Pret: RON 40.25
Cantitate
Cumpara
Molid Conic
(Picea glauca Conica)

Picea glauca Conica estecunoscut sub denumirea populara de Molid conic. Datorita coroanei sale foarte bogate, acest arbust rasinos este foarte dens si primeste o forma conica compacta. Odata cu trecerea timpului forma lui conica compacta va deveni mult mai deosebita. Forma conica porneste de la nivelul solului, de aceea tulpina lui nu este vizibila.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Molid Sarbesc Pitic
(Picea omorika Nana)

Picea omorika Nana, asa numitul Molid Sarbesc este un conifer vesnic verde. Molidul Sarbesc are o forma piramidala conica. Acele molidului au o forma aplatizata si au o culoare verde lucioasa iar pe dosul acestora prezinta o nuanta argintie. Datorita celor doua culori care se combina perfect, acest lucru ii ofera Molidului un aspect bicolor. 

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Pin de munte - Jneapan
(Pinus mugo Pumilio)

Pinus mugo Pumilio este un arbust rasinos ornamental cunoscut sub denumirea de Jneapan sau Pin de munte. Jneapanul face parte din familia Pinaceae si este un conifer care creste sub forma de arbust. Poate fi intalnit la altitudinile montane intre 1500-2300 de metri. Este un conifer tarator deoarece are tulpina culcata si crengile sunt aplecate la pamant.

Pret: RON 34.50
Cantitate
Cumpara
Tuie Globulara
(Thuja occ.Danica)

Thuja occidentalis Danica este o specie deosebita de Tuia Globulara sau Sferica. Tuia Globulara este un arbust de talie mica care inca de mic puiet are o forma globulara perfecta, densa si compacta datorita frunzelor care cresc vertical. Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt maruntite.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Tuie Verde Rotunda
(Thuja occ.Tiny Tim)

Thuja occidentalis Tiny Tim este un arbust decorativ pitic cu o coroana care creste sub forma globulara compacta. Acesta face parte din familia speciilor Cupressaceae. Inaltimea la care poate sa creasca si sa se dezvolte este de 15-30 de centimetri iar in latime se ramifica intre 30-45 de centimetri.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza Carmen
(Berberis th.Carmen)

Berberis thunbergii Carmen este un arbust ornamental. Denumirea populara este Dracila Japoneza Carmen. Formeaza tufe compacte cu o forma globulara. Frunzele sunt ovale in nuante de rosu- purpuriu.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza Verde
(Berberis th.Green Carpet)

Berberis thunbergii Green Carpet este un arbust ornamental cunoscut sub denumirea de Dracila Japoneza Verde. Formeaza tufe bogate si dense. Frunzele cresc abundent pe crengute, ele au o forma ovala in nuante de verde crud. 

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza cu frunze rosii
(Berberis th.Red Chief)

Berberis thunbegii Red Chief este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Este cunoscut sub denumirea de Dracila Japoneza cu frunzele rosii. Formeaza tufe bogate si compacte. Florile sunt mici in nuante de galben-portocaliu. Frunzele au o forma ovala in nuante de bronz-rosiatic si cresc foarte des pe crengi....

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza Arlechin
(Berberis thu. 'Harlequin')

Berberis thuunbergii Harlequin este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Denumirea populara a acestui arbusti este Dracila Japoneza Arlechin. Formeaza tufe bogate si dense. Frunzele cresc foarte des pe ramuri. Au o forma ovala cu aspect pestrit in nuante de verde-alb si roz. Frunzele au un aspect extrem de decorativ.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Dracila Berberis Red Rocket
(Berberis thu. 'Red Rocket')

Berberis thunbergii Red Rocket este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Denumirea acestui arbust este Dracila Red Rocket. Formeaza tufe bogate cu forme neregulate extrem de decorative.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Dracila Berberis Rose Glow
(Berberis thu. 'Rose Glow')

Berberis thunbergii Rose Glow este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Este cunoscut sub denumirea de Dracila Rose Glow. Formeaza tufe bogate si dense. Frunzele cresc foarte abundent pe ramuri, ele au o forma ovala cu aspect pestrit in nuante de roz cu alb.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara
(Buddleja alternifolia)

Buddleja alternifolia este un abust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Scrophulariaceae. Denumirea populara este Liliac de Vara. Formeaza tufe dense atragatoare cu o forma pendulara. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde inchis. Florile cresc dens in grupuri, pe ramuri lungi in nuante de violet si au un miros placut parfumat.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Black Knight
(Buddleja d.Black Knight)

Buddleja davidii Black Knight este un arbust cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Black Knight. Este un arbusti care face parte din familia Scrophulariaceae. Formeaza tufe atragatoare si dense. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde, iar pe partea superioara intr-o nuanta de verde-albicios. Florile sunt mici,...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Nanho Blue
(Buddleja d.Nanho Blue)

Buddleja davidii Nanho Blue este un arbust cu frunzele cazatoare. Este cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Nanho Blue. Formeaza tufe largi si bogate cu aspect pendular. Florile sunt mici in nuante de violet deschis cu interiorul portocaliu. Ele sunt parfumate si cresc in grupuri pe ramuri.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Purple Prince
(Buddleja d.Purple Prince)

Buddleja davidii Purple Prince este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Purple Prince. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-albicios. Florile sunt mici, frumos parfumate, cresc abundent cu aspect batut in nuante de violet-purpuriu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 422 de articole

O gradina fermecata, un taram magic in curtea ta!

Plantele sunt ornamentele principale ale gradinilor si a spatiilor verzi. Fara ele si fara prilejul de a ne bucura de aceste minunate lucruri, viata noastra nu ar mai fi asa de frumoasa si plina de culori.

Paseste incet. incetisor in gradina! Simti cum misterul te invaluie? Privirea iti este fermecata de imaginea plina de poveste a peisajului uimitor ce se infatiseaza inaintea ochilor tai care sunt uimiti de frumusetea naturii. Peisajele impresionante incarcate cu cei mai deosebiti arbusti ornamentali parca pictati in culori vibrante, iti vor taia respiratia. Carari misterioase conturate cu garduri vii te insotesc tot drumul parcurs spre inima gradinii. Labirinte uimitoare, ce iti capteaza interesul de a te plimba in jurul lor, te asteapta sa descoperi misterul lor. Descoperi o lume binecuvantata datorita frumusetii naturii.

Magazinul nostru este asemenea unei gradini grandioase plina de viata cu plante deosebite care mai de care mai interesante. Este o lume a culorilor, o lume a prospetimii, un magazin precum tu, iubitorule de plante doresti sa existe. Aici este locul tau, vino si alege cele mai impresionante soiuri de arbusti si plante pentru frumusetea gardinii si a terasei tale.

O gradina plina de viata si prospetime indiferent de sezon. Vei reusi sa realizezi un peisaj minunat in gradina ta daca plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti. Acestia vor impresiona prin aspectul lor chiar si iarna cand gradina este presarata cu fulgi pufosi stralucitori de zapada.

O gradina scaldata in rosu intens. Pentru o imagine impresionanta plina de o nuanta rosie intensa, alege arbustii precum Gutuiul Japonez. Acesta va oferi un aspect impresionant oricarui spatiu verde prin florile bogate si rosii in perioada de primavara, vara iar iarna va fi impodobit cu fructe rosii care se aseamana la forma cu fructele de mar.

Magnolia este un arbore decorativ foarte frumos cu flori mari si miros imbietor ce va umple gradina cu un parfum fermecator. Pentru o gradina cu un aspect cu totul deosebit in stil asiatic artarii japonezi sunt arborii perfecti pentru decorarea acesteia.

Gardurile vii realizate din cele mai spectaculoase soiuri de arbusti vor oferi o priveliste de basm cararilor misterioase ce strabat gradina ta. Pentru a alege cele mai potrivite tipuri de arbusti pentru realizarea celor mai dense si impresionante garduri vii, opteaza pentru arbustii cu frunzisul mai dens si vesnic verde. Pentru o pata de culoare poti forma un gard viu care va arata uimitor in fiecare anotimp, primind o noua culoare si infatisare de la un anotimp la altul – un gard al anotimpurilor.

Un arbust deosebit care isi pastreaza frunzele verzi este arbustul Laur perfect pentru formarea gardurilor vii. Este un arbust decorativ prin frunzele lui deosebite intr-o culoare de verde crud care se mentine asa indiferent de anotimp. Laurul poate fi plantat si ca arbust solitar in gradina. Indiferent de alegerea ta, cu siguranta, acesta va crea un decor frumos in gradina.

Acceseaza acum magazinul nostru de plante si descopera cele mai deosebite si impresionante soiuri de arbusti. Acestea iti vor imbraca gradina cu cel mai decorativ frunzis si cu cele mai impresionante plante pentru realizarea gardurilor vii.