Molid Conic (Picea glauca Conica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea glauca Conica estecunoscut sub denumirea populara de Molid conic. Datorita coroanei sale foarte bogate, acest arbust rasinos este foarte dens si primeste o forma conica compacta. Odata cu trecerea timpului forma lui conica compacta va deveni mult mai deosebita. Forma conica porneste de la nivelul solului, de aceea tulpina lui nu este vizibila.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele Molidului Conic sunt sub forma de ace ce cresc foarte des pe fiecare crenguta. Acele coniferului sunt intr-o culoare de un verde crud. 


Este un conifer foarte decorativ pentru gradini. Molidul Conic ajunge la maturitate dupa mai multi ani deoarece are o crestere lenta. Pentru ca este un conifer de talie mica, acesta si dupa multi ani nu va reusi sa creasca in inaltime cu mult peste 2 metri.


Molidul Conic prefera zonele mai insorite. Solul preferat al Molidului Conic este solul bine drenat, umed si cu mult, mult soare. Se dezvolta bine si in locurile cu semiumbra sau locurile umbroase dar totusi luminate. Acest conifer prefera un climat mai racoros iar daca este plantat in zonele unde verile sunt mai calduroase se recomanda a se sadi intr-un loc mai umbrit sau cu semiumbra.


Molidul conic nu necesita ingrijiri speciale este foarte decorativ prin forma lui naturala fara a necesita tundere.


Este foarte des intalnit ca planta de decor in aproape toate gradinile. Arata foarte bine ca decor si in stancarii. Molidul conic poate fi plantat in gradini solitar dar va arata minunat daca va fi plantat si pe langa garduri, ziduri si alei. El va oferi un decor superb si pe terase daca este plantat in ghivece mari. 

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite