Pin negru pitic (Pinus nigra Nana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus nigra Nana este un conifer cu frunzisul vesnic verde cunoscut sub denumirea populara de Pinul Negru Pitic ce face parte din familia Pinaceae. Creste dens si bogat cu ramurile usor arcuite. Formeaza o coroana ce prezinta o forma neregulata. Frunzele se prezinta sub forma aciculara-subtire in nuante de verde inchis.

Detalii

RON 150

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Pinul Negru pitic este un conifer de talie mica, care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 150 si 200 de centimetri. Cresterea sa este lenta. Se planteaza in locuri cu multa lumina, dar tolereaza foarte bine si zonele cu semi-umbra. Solurile preferate in care se dezvolta foarte bine sunt solurile fertile, bine drenate si acide cu o umiditate medie. Este un conifer rezistent la temperaturi scazute si la poluare.

Pinus nigra Nana este un conifer decorativ prin port, forma, aspect, frunzis si culoare. Se planteaza ca element decorativ in gradini si parcuri. Se utilizeaza in gradinile cu aspect alpin, montan sau in alte decoruri ca cele de stancarie. Poate fi plantat ca si arbore solitar sau in grupuri si se pot realiza si aranjamente mixte cu alte conifere si alte plante decorative.
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite