Fructe  Exista 28 produse.

pe pagina
Castan Comestibil Castanea sativa
(Castanea sativa)

Castanea sativa sau castanul comestibil este un arbore care face parte din familia Fagaceae. Frunzele au o forma lanceolata cu margini spinos-dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt sub forma de lumanare si sunt pline de mult polen cu un miros puternic. Fructele sunt imbracate de o carapace tepoasa.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Alun
(Corylus avellana)

Alunul Corylus avellana este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Mugurii sunt lungi, subtiri in nuante de galben-maroniu fiind numiti matisori. Frunzele au o forma rotunjita cu margini usor zimtate intr-o culoare verde inchis.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Nuc
(Juglans regia)

Nucul Juglans Regia este un pom fructifer care face parte din familia Jungladeaceae. Este un copac de talie mare originar din Asia. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde inchis. Fructele sunt acoperite de o coaja groasa verde inchisa care la coacere se poate desprinde usor. 

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Dud Alb
(Morus alba)

Dudul Morus Alba este un arbore fructifer care face parte din familia Moraceae. Este un pom exotic de talie medie originar din China. Frunzele au o forma lombata cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile sunt albe. Fructele se numesc dude, au o culoare alb-galbui, alb-rosiatic. 

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Afin Corymbosum
(Vaccinium corymbosum)

Vaccinium corymbosum poarta denumirea populara de afin mai exact afinul negru. Este un arbust care face parte din familia Ericaceae. Frunzele au o forma ovala ascutita intr-o culoare de verde inchis. Florile au un aspect de clopotel in nuante de alb-rosiatic.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Afin Vitis Idaeus
(Vaccinium vitis idaeus)

Afinul Vaccinium Vitis Idaeus este un arbust peren care face parte din familia Ericaceae cunoscut sub denumirea populara de merisoare. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovala in nuante de verde inchis. Florile au aspect de clopot in nuante de alb-rozaliu.

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Zmeur Fertodi zamatos
(Rubus Fertodi zamatos)

Zmeurul Fertodi Zamatos este un arbust care face parte din familia Rosaceae si este un soi originar din Ungaria. Are tulpinile lungi cu ghimpi si are nevoie de sustinere. Fructele sunt mari sau mijlocii sub forma sferica usor conica formate din mici bobite in nuante de rosu aprins. Gustul este dulce-acrisor si foarte aromat.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Zmeur Automn Bliss
(Rubus Automn Bliss)

Zmeur Automn Bliss este un arbust care face parte din familia Rosaceae. Tulpinele sunt inalte, drepte si au nevoie de sustinere. Frunzele sunt compuse din 3 sau 7 foliole care au marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Zmeur Malling Export
(Rubus Malling Export)

Zmeurul Malling Export este un arbust care face parte din familia Rosaceae. Frunzele sunt compuse de la 3 pana la 7 foliole. Marginile frunzelor sunt usor dintate. Este un soi cu crestere viguroasa, tulpinele sunt lungi si are nevoie de sustinere. Fructele sunt mari, alungite cu o forma conica in nuante de rosu intens. Pulpa este delicioasa, aromata si...

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Zmeur Galben
(Rubus Fertodi aranyfurt)

Zmeurul Fertodi aranyfurt este un arbusti cu tulpinele drepte, inalte care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de zmeur cu fructele galbene. Frunzele sunt compuse cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Fructele au o marime mijlocie-mare sunt sferice, alungite in nuante de galben spre portocaliu. Pulpa este zemoasa cu un gust dulce...

Mur Thornfree
(Rubus Thornfree)

Murul Thornfree este un arbust peren care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este inalta si prezinta tepi. Frunzele sunt compuse, au o forma palmata cu marginile usor dintate. Florile sunt albe-rozali. Fructele sunt mijloci cu o forma usor conica. Fructele coapte au o culoare de negru lucios. Pulpa este zemoasa, aromata cu un gust dulce-acrisor.

Pret: RON 19.00
Cantitate
Cumpara
Mur-Zmeur Tayberry
(Rubus Tayberry)

Mur-zmeur Tayberry este un arbust peren care face parte din familia Rosaceae. Acestoi soi este realizat prin incrucisarea murului cu zmeura. Frunzele au o forma palmata cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Agris
(Ribes uva-crispa)

Agrisul Ribes uva-crispa este un arbust care face parte din familia Grossulariaceae. Tulpinele sunt inalte si arcuite cu ghimpi. Frunzele sunt sub forma penata in nuante de verde crud. Fructele sunt de tip baca au o forma ovoida in nuante de verde-galbui cu nervuri. Ele sunt tari cu mai multe seminte mici. Au un gust dulce-acrisor.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Agris Rosu
(Ribes uva-crispa Rolanda)

Agrisul rosu Rolanda este un arbust peren cu tulpinile inalte si arcuite, puternic ramificate care face parte din familia Grossulariaceae. Agrisul pe tulpini prezinta ghimpi. Frunzele au o forma penata in nuante de verde inchis. Fructele sunt sferice de marime mijlocie in nuante de de rosu-visiniu inchis. Pulpa este moale cu un gust dulce-acrisor.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Coacaz Rosu Jonkheer
(Ribes Jonkheer)

Coacazul rosu Ribes Jonkheer este un arbust peren care face pare din familia Grossulariaceae din genul Ribes, cunoscut si cu denumirea de Strugurei. Coacazul creste sub forma de tufe. La maturitate acesta poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Coacaz Rosu Fertodi hosszufurtu
(Ribes Fertodi hosszufurtu)

Coacazul Fertodi hosszufurtu este un arbust care creste sub forma de tufe. Este o specie de planta care face parte din familia Grossulariaceae. Frunzele au o forma palmata intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice si cresc sub forma de ciorchine in nuante de rosu-deschis, lucios. Pulpa prezinta seminte mici este zemoasa cu un gust acrisor.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Coacaz Rosu Rolan
(Ribes Rolan)

Coacazul Rolan este un arbust peren fructifer care face parte din familia Grossulariaceae. Acesta creste sub forma de tufe. Frunzele au o forma palmata in nuante de verde crud. Fructele sunt mici, sferice in nuante de rosu lucios, cresc sub forma de ciorchine. Pulpa este tare, zemoasa cu samburi mici si cu un gust acrisor.

Pret: RON 20.00
Cantitate
Cumpara
Coacaz Rosu Rondom
(Ribes Rondom)

Coacazul Rondom este un arbust fructifer care face parte din familia Grossulariaceae. Are tulpinele puternic ramificate. Frunzele au o forma palmata intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice in nuante de rosu lucios, ele cresc sub forma de ciorchine. Pulpa este zemoasa cu samburi mici. Gustul este acrisor.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Coacaz Negru Rubina
(Ribes Rubina)

Coacazul negru Rubina este un arbust fructifer care face parte din familia Grossulariaceae. Frunzele au o forma palmata cu marginile dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice in nuante de negru lucios. Fructele cresc sub forma de ciorchine, sunt tari, zemoase cu un gust acrisor-dulce, aromat.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Coacaz Negru Diana
(Ribes Diana)

Coacazul Diana este un arbust peren cu fructe care face parte din familia Grossulariaceae. Este un arbust cu o ramificatie mare. Frunzele au o forma palmata cu marginile usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici cu o forma sferica in nuante de negru lucios. Pulpa este suculenta cu un gust acrisor aromat.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Coacaz Alb
(Ribes White Wersaille)

Coacazul alb White Wersaille este un arbust cu o ramificatie puternica care face parte din familia Grossulariaceae. Frunzele au o forma palmata cu margini usor dintate intr-o culoare de verde inchis. Fructele sunt mici, sferice in nuante de alb-galbui. Ele cresc sub forma de ciorchine lungi. Pulpa este tare, suculenta cu un gust acrisor, aromat.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 28 de articole

Combinatia perfecta a gustului, savorea fructelor, frumusetea si parfumul florilor, toate acestea chiar in gradina casei tale.

Gradina poate sa-ti ofere multe beneficii pe langa frumusetea si grandoarea florilor plantate in acest spatiu linistitor. Ea poate deveni o sursa sigura si bogata de fructe din cele mai gustoase si rafinate soiuri. Noi iti garantam o gradina plina de culoare si deliciu!

Magazinul nostru online specializat in comercializare plantelor ofera o gama bogata de soiuri de fructe pe care le poti planta in gradina. Indiferent de spatiul pe care il are gradina ta noi iti oferim cele mai ingenioase idei de plantare a fructelor care vor oferi un aspect unic gradinii.

Aroma, gustul si savoarea capsunilor. Acest fruct irezistibil si racoritor este foarte apreciat si preferat de multi consumatori. Capsuna este o planta perena sub forma de arbust tarator. Planta ofera fructe din abundenta. Exista mai multe soiuri de capsuni care au perioada de rodire diferita. Foloseste-te de gradina ta minunata si planteaza aceste minunate fructe. Culoarea lor de un rosu intens se va imbina perfect cu nuantele vii ale florilor. Crezi ca spatiul nu iti permite acest lucru? Ce zici daca tereasa va primi o infatisare noua cu totul aparte prin impodobirea ei cu ghivece suspendate pline de fructele proaspete, racoritoare ale capsunilor ce sunt brazdate de lumina soarelui? Este o idee ingenioasa si superba care iti va oferi o placere unica, plina de gust si rafinament.

Gustul irezistibil al zmeurii. Acest fruct mic poate fi plantat chiar in gradina ta. Cand plantezi acest fruct tine cont ca el are nevoie de lumina naturala. Zmeurisul trebuie ferit si de vanturile puternice care pot sa il distruga. Pentru a realiza acest lucru o idee minunata este sa te folosesti de gardul sau zidul gradinii care poate deveni stalpul de protectie al acestei delicioase plante. Zmeurisul va masca frumos zidul si ii va oferi un aspect interesant iar soarele va lumina tot timpul planta care va face fructe coapte din abundenta. Te vei putea bucura de gustul minunat al boabelor de zmeura pana la sfarsitul lunii iulie.

Tufisuri delicioase pictate cu boabe bluemarin de afine. Acestea vor crea un peisaj cu totul unic si deosebit langa florile gingase. Afinul este un arbust care da fructe delicioase, bogate in antioxidanti. Fructele de afin sunt sub forma de boabe de culoarea bleumarin inchis. Frunzele afinului au forma ovala in culoare verde lucios. Fructele sunt o sursa de vitamine si sanatate pentru intreg organismul. Ar fi pacat sa nu te poti bucura de aroma unica a afinelor. De ce sa nu plantezi si tu aceasta planta benefica pentru sanatate? Cand plantezi afinul tine cont ca acesta are nevoie de un sol acid. Daca sadesti mai multe soiuri de afine vei avea cu siguranta o recolta impresionanta de fructe.

Fiindca iubesti gustul si aroma fructelor de padure si nu numai, noi te asteptam cu cele mai deosebite soiuri de fructe pe care le poti planta in gradina casei tale. Rodul bogat al acestor plante au un gust unic si natural. Vino acum si selecteaza plantele de care ai nevoie. Numai la noi vei gasi cele mai bune soiuri de plante la preturi foarte avantajoase. Nu ezita, intra acum si convinge-te!