Conifere pitice  Exista 20 produse.

Brad argintiu pitic
(Abies concolor Compacta)

Abies concolor Compacta cunoscut sub denumirea de Brad Argintiu, Alb sau Bradul de Colorado. Un conifer deosebit datorita aspectului impresionat al culorii sale si care il face sa fie unul dintre cei mai apreciati arbori din categoria coniferelor. Este un brad ornamental ce ofera un look grozav spatiilor verzi sau gradinilor. 

Pret: RON 295.00
Cantitate
Cumpara
Brad de Arizona Abies lasiocarpa Compacta
(Abies lasiocarpa Compacta)

Abies lasiocarpa Compacta - Bradul de Arizona pitic este cunoscut si sub denumirea Brad subaplin Rocky Mountain. Este originar din America de Nord. Acest soi pitic ajunge la o inaltime de 2-3 metri. Acest bradul argintiu pitic va fi atractia gradini tale. Forma bradului este conica.

Pret: RON 95.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Japonez
(Chamaecyparis obtusa Nana Gracilis)

Chamaecyparis obtusa Nana Gracilis este cunoscut sub denumirea de Chiparos Japonez. Este un arbore conifer decorativ ce se claseaza printre soiurile de talie medie. Acele crengilor au o culoare de verde lucios iar dosul acestora este impodobit cu o nuanta argintie. Puietii mai mici ai chiparosului au forma neregulata, dar cand acestia se dezvolta in...

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos Auriu Pitic
(Chamaecyparis pisifera Filifera Aurea)

Chamaecyparis pisifera Filifera Aurea este un conifer decorativ pentru orice gradina. Este un arbore conifer ce are un aspect deosebit datorita frunzelor care au o culoare aurie si care il transforma intr-un conifer foarte decorativ. El isi pastreaza culoarea frunzelor pana in toamna Filifera Aurea este un conifer rasinos multitulpinal. Forma acestuia...

Pret: RON 40.00
Cantitate
Cumpara
Ienupar Blue Star
(Juniperus squamata Blue Star)

Juniperus squamata Blue Star este bijuteria gradinii tale. Specia Juniperus squamata este originara din China si Himalaya. Ienuparul Blue Star este un conifer foarte decorativ datorita culorii interesante a frunzelor. Ienuparul Blue Star precum si denumirea lui de inteles ca are o culoarea intr-o nuanta superba de albastru-argintiu stralucitor. 

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Molid Norvegian
(Picea abies Nidiformis)

Picea abies Nidiformis este un conifer vesnic verde ce face parte din specia Pinaceae. Este un molid original din Europa fiind denumit si Molidul Norvegian sau European si sub denumirea de brad rosu. Este des intalnit in zonele de deal si munte la altitudinile de 400-1900 de metri. Picea abies Nidiformis este o specie de molid pitic ce creste pana la...

Pret: RON 40.25
Cantitate
Cumpara
Molid Conic
(Picea glauca Conica)

Picea glauca Conica estecunoscut sub denumirea populara de Molid conic. Datorita coroanei sale foarte bogate, acest arbust rasinos este foarte dens si primeste o forma conica compacta. Odata cu trecerea timpului forma lui conica compacta va deveni mult mai deosebita. Forma conica porneste de la nivelul solului, de aceea tulpina lui nu este vizibila.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Molid Sarbesc Pitic
(Picea omorika Nana)

Picea omorika Nana, asa numitul Molid Sarbesc este un conifer vesnic verde. Molidul Sarbesc are o forma piramidala conica. Acele molidului au o forma aplatizata si au o culoare verde lucioasa iar pe dosul acestora prezinta o nuanta argintie. Datorita celor doua culori care se combina perfect, acest lucru ii ofera Molidului un aspect bicolor. 

Pret: RON 85.00
Cantitate
Cumpara
Pin de munte - Jneapan
(Pinus mugo Pumilio)

Pinus mugo Pumilio este un arbust rasinos ornamental cunoscut sub denumirea de Jneapan sau Pin de munte. Jneapanul face parte din familia Pinaceae si este un conifer care creste sub forma de arbust. Poate fi intalnit la altitudinile montane intre 1500-2300 de metri. Este un conifer tarator deoarece are tulpina culcata si crengile sunt aplecate la pamant.

Pret: RON 34.50
Cantitate
Cumpara
Tuie Globulara
(Thuja occ.Danica)

Thuja occidentalis Danica este o specie deosebita de Tuia Globulara sau Sferica. Tuia Globulara este un arbust de talie mica care inca de mic puiet are o forma globulara perfecta, densa si compacta datorita frunzelor care cresc vertical. Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt maruntite.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Tuie Verde Rotunda
(Thuja occ.Tiny Tim)

Thuja occidentalis Tiny Tim este un arbust decorativ pitic cu o coroana care creste sub forma globulara compacta. Acesta face parte din familia speciilor Cupressaceae. Inaltimea la care poate sa creasca si sa se dezvolte este de 15-30 de centimetri iar in latime se ramifica intre 30-45 de centimetri.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Brad balsamifer
(Abies balsamea Nana)

Abies balsamea Nana este un conifer cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Pinaceae. Formeaza o coroana densa si bogata. Crengutele sunt scurte si dense. Frunzele cresc sub forma aciculara aplatizata in nuante de verde inchis si ele imbraca foarte bogat fiecare crenguta in parte.

Pret: RON 155.00
Cantitate
Cumpara
Chiparos japonez Filifera Nana
(Chamaecyparis pisi Fil Nana)

Chamaecyparis pisifera Filifera Nana este cunoscut sub denumirea de Chiparos Japonez. Acesta este un conifer cu frunzisul vesnic verde care prezinta ace si face parte din familia Cupressaceae. Formeaza o coroana densa si bogata avand ramurile cu aspect pendular. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Molid Globular Alberta Globe
(Picea glauca Alberta Globe)

Picea glauca Alberta Globe este un conifer pitic cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza un glob decorativ. Creste foarte dens si compact cu aspect globular. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde crud cu verde inchis. Acele cresc dens pe ramuri. Ramurile au o forma scurta.

Pret: RON 51.00
Cantitate
Cumpara
Molid pitic Echiniformis
(Picea glauca Echiniformis)

Picea glauca Echiniformis este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Este un conifer originar din zonele montane. Creste dens si compact. Coroana la maturitate are un aspect conic.

Pret: RON 46.00
Cantitate
Cumpara
Pin densiflora Jane Kluis
(Pinus densiflora Jane Kluis)

Pinus densiflora Jane Kluis este un conifer vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza o coroana cu o forma usor globulara-aplatizata, ceea ce ii ofera un aspect interesant. Frunzele cresc sub forma aciculara in nuante de verde crud-inchis.

Pret: RON 99.50
Cantitate
Cumpara
Pin de munte Gnom
(Pinus mugo Gnom)

Pinul de munte Gnom este un conifer vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Creste sub forma de arbust cu ramurile dense si compacte ce ii ofera o forma globulara. Ramurile au o coaja intr-o culoare bruna-cenusie. 

Pret: RON 97.50
Cantitate
Cumpara
Pin de munte Ophir
(Pinus mugo Ophir)

Pinus mugo Ophir este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Formeaza un tufis dens si bogat cu o forma globulara usor neregulata si plata. Frunzisul se prezinta sub forma aciculara in nuante de verde crud, iar in anotimpul rece frunzisul primeste o nuanta de galben-auriu.

Pret: RON 155.00
Cantitate
Cumpara
Pin negru pitic
(Pinus nigra Nana)

Pinus nigra Nana este un conifer cu frunzisul vesnic verde cunoscut sub denumirea populara de Pinul Negru Pitic ce face parte din familia Pinaceae. Creste dens si bogat cu ramurile usor arcuite. Formeaza o coroana ce prezinta o forma neregulata. Frunzele se prezinta sub forma aciculara-subtire in nuante de verde inchis.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Pin neted Radiata
(Pinus strobus Radiata)

Pinus strobus Radiata este un conifer cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Pinaceae. Creste dens si bogat. Se ramifica cu o forma neregulata. Frunzisul se prezinta sub forma de ace lungi in nuante de verde si albastru-argintiu care la atingere sunt moi.

Pret: RON 77.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-20 din 20 de articole

Coniferele sunt impresionantele plante vesnic verzi.

Un peisaj vesnic proaspat si verde il putem crea in propriile noastre gradini prin plantarea arborilor coniferi. Combinatiile si aranjamentele cu diferite soiuri si tipuri de conifere pitice vor transforma gradina intr-un loc cu totul inedit, o gradina plina de viata, o oaza vesnic verde si proaspata indiferent de anotimp.

Magazinul nostru online este o sursa bogata de plante si arbori. Vei gasi cele mai deosebite conifere pitice pentru gradina si pentru amenajarea spatilor verzi. Echipa noastra este o echipa de profesionisti care ofera cele mai interesante sfaturi si idei in alegerea plantelor pentru gradini.

Coniferele pitice sunt elementul de baza a unei gradini fara de care aspectul nu va fi asa de impresionant. Indiferent de stilul gradinii, coniferele pitice nu trebuie sa lipseasca din peisajul acesteia.

Cu ajutorul coniferelor pitice se pot masca zidurile sau peretii care strica aspectul din gradina. Coniferele vor forma un perete deosebit intr-o culoare vie de verde crud.

O gradina plina de culoare cu un aspect de craciun chiar si vara. Da, acest lucru il poti realiza daca alegi coniferele pitice si anume un Brad Argintiu Pitic. Abies concolor Compacta este un conifer cu un aspect impresionant de atragator, cu siguranta acest conifer pitic va fi planta de atractie a gradinii tale, perla acesteia. Coniferul are acele in doua culori pe o parte sunt verzi iar pe cealalta parte sunt argintii. Copacul creste sub forma piramidala sau de glob se poate dezvolta frumos si intr-un ghiveci.

Trotuarele si aleea din gradina ta pot avea un aspect uimitor daca plantezi pe langa aceastea Thuja Danica. Soiul acestui conifer este foarte atragator deoarece acesta are o crestere globulara. O alee conturata cu mingi verzi va oferi un aspect inedit curtii tale. Thuja Danica creste intre 0.8 si un metru. Poate arata spectaculos si in ghivece pentru a decora teresele sau holurile mari.

Tufisuri decorative impresionante ca ienuparul tarator sau Blue Star. Pentru a realiza un covor impresionant azuriu a carui prospetime va rezista tot timpul indiferent de anotimp alege aceasta planta. Datorita acestui covor munca ta de a tunde iarba din gradina nu va mai fi necesara sa fie facuta prea curand, deoarece acesta se intinde creand iluzia de un covor dens.

Cu ajutorul acestui conifer pitic vei putea oferi un aspect deosebit scarilor din piatra din gradina sau de la intrarea pe tereasa casei daca il plantezi pe langa acestea.

Labirintul colorat din gradina. Pentru un gard viu colorat si impresionant prin culoare si forma noi iti sugeram sa alegi conifere deosebite care vor oferi o imagine de invidiat gradinii tale. Planteaza de jur imprejurul gradinii chiparosi pitici. Acestia sunt confiere foarte des folosite ca gard viu datorita aspectului frumos si bogat. Chiparosul isi pastreaza culoarea si in anotimpul de iarna. Pentru o gradina interesanta poti tunde chiparosul in forme spectaculoase si poti sa il mentii la inaltimea dorita.

Esti in cautarea plantelor pentru gradina ta? Atunci vino si acceseaza acum magazinul nostru online si alege arborii si plantele pe care vrei sa le plantezi in gradina.