Camelie (Camellia japonica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Camellia japonica sau Camelia Japoneza face parte din familia Theaceae. Desi exista multe plante din aceste tip de specii, Camelia Japoneza este cea mai cunoscuta. Cameliile au fost introduse in Europa incepand cu secolul XVIII.

In salbaticie, in starea ei naturala poate fi intalnita in China, Japonia, Taiwan. Creste prin paduri la altitudini de 300-1100 de metri.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Camellia Japonica este asemenea unui arbust care face flori din abundenta. Creste intre 1.5 - 1.6 metri in inaltime. Frunzele au o culoare de verde inchis lucios, pe dosul acestora culoarea este mai deschisa. Florile sunt asemenea trandafirilor intr-o varietate de culori. Exista tipuri de Camelilia Japonica cu flori albe, roz, rosu sau chiar combinate cu dungi sau pete multicolore in functie de soiul plantei. Florile pot fi duble sau simple.


Perioada de inflorire este cuprinsa intre lunile Octombrie-Martie. Cea mai bogata perioada de inflorire este iarna.


Aceasta planta prefera locurile cu semiumbra fara a fi luminata direct de catre soare. Solul in care se dezvolta foarte bine este cel umed, bine drenat si acid. Solul trebuie mentinut in permanenta umed.


Este o planta decorativa pentru balcon si locuinta, dar aceasta poate fi plantata si in gradini.

Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireAprilie
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite