Sagotier Japonez (Cycas revoluta)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cycas revoluta este asa numitul Palmier Sago sau Sagotierul Japonez. Aceasta planta face parte din familia Cycadaceae si este originara din Japonia. Este o planta dioica ce are trunchiul indesat ce se aseamana foarte mult cu infatisarea unui palmier. Coroana sa prezinta o forma asimetrica. Frunzele au o culoare de verde si se prezinta sub o forma penata.

Detalii

  • 50/60

Adauga la lista de dorinte

Cresterea acestei plante este foarte lenta, astfel inaltimea maxima poate fi atinsa in jur de 50 de ani. Este o planta iubitoare de lumina, dar totusi nu agreeaza expunerea indelungata la razele directe ale soarelui. In perioada de iarna este indicat ca planta sa fie ferita de temperaturile scazute.


Aceasta planta nu necesita ingrijiri speciale. Ea se dezvolta si creste bine atat timp cat are lumina si umiditatea necesara. Solul preferat de Cycas revoluta este solul bine drenat si foarte bogat in humus.


Desi nu face parte din categoria palmierilor, Cycas revoluta este foarte apreciata, datorita farmecului si aspectului sau asemenea palmierilor. Este o planta decorativa perfecta pentru locuinta, balcon sau terase. Ofera un decor deosebit daca este plantata in ghivece de diferite forme.

ProprietatiFructifer
ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrare50/60 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite