Liliac indian (Lagerstroemia indica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Lagerstroemia indica este o planta decorativa cu flori a carei denumire populara Liliacul Indian fiind originara din Asia. Creste sub forma de arbust dens si bogat. Tulpinile sunt lungi in nuante de maroniu-roscat iar frunzele cresc sub forma ovata in nuante de verde inchis. Florile sunt mari si cresc sub forma de buchete dense cu aspect batut. Ele pot fi albe, roz-movaliu.

Detalii

RON 28.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Liliacul Indian este o planta de talie mare care la maturitate creste la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri. Se dezvolta cel mai bine in zone cu multa lumina. Perioada de inflorire incepe din iulie si tine pana la sfarsitul lunii septembrie. Are o rezistenta ridicata la temperaturile scazute si prefera solurile bine drenate cu o umiditate medie. Suporta foarte bine tunderea astfel i se poate da o forma sau marime care sa se potriveasca in balcoane sau terase.

Lagerstroemia indica este un arbust decorativ prin port, aspect, frunzis si flori. Este o planta ornamentala perfecta pentru gradinile mici. Se utilizeaza in mai multe tipuri de aranjamente peisagistice si in decorative in parcuri dar se dezvolta foarte bine si in ghivece mari sau suporturi. Se poate folosi ca arbust decorativ pentru amenajarea spatilor publice, a teraselor sau a institutilor publice.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite