Bonsai Ficus Ginseng (Ficus microcarpa Ginseng)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ficus microcarpa Ginseng - aceasta planta face parte din familia Moraceae. Exista mai multe soiuri din categoria acestor specii de la arbori de talie inalta pana la speciile pitice. Frunzele Ficusilor bonsai au o forma ovala ascutita, dimensiunile lor pot varia intre 2-5 de centimetri lungime. Scoarta trunchiului este neteda intr-o nuanta de gri.

Detalii

  • 30/40

Adauga la lista de dorinte

Ficusul Microcarpa este usor de stilizat si poate fi transformat intr-un bonsai veritabil. Regulile principale sunt necesitatile de care are nevoie planta si aplicarea tehnicilor pentru realizarea aspectului sau de bonsai.


Ficusul Ginseng nu este o planta pretentioasa. Acest soi poate trai un timp indelungat. Bonsaiul ficus, pentru ca este o planta de interior, nu rezista temperaturilor scazute sau inghetului. Vara poate fi pastrat afara. Locurile ideale pentru Ficusul Ginseng sunt cele cu multa lumina. Vara este ideal a se pastra intr-un loc cu semiumbra evitand razele directe ale soarelui.


Solul are nevoie de umiditate constanta pentru ca radacinile aeriene sa se poata dezvolta foarte bine. Periodic frunzele acestuia se vor pulveriza cu apa.


Ficusul Bonsai nu suporta diferentele mari de temperatura. Temperatura potrivita pentru aceasta planta este indicata sa nu scada sub 15 grade.


Ficusul Ginseng este o planta deosebit de atractiva, un bonsai gratios. Este o planta de decor perfecta pentru incaperi precum locuinta sau birouri. Acest soi nu este foarte usor de intretinut.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrare30/40 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite