Feriga Athyrium niponicum Metallicum (Athyrium niponicum Metallicum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Athyrium niponicum Metallicum este o specie de feriga Niponicum var pictum ce face parte din genul Athyrium. Acest gen de feriga este originara din Asia de Est, mai exact Japonia. Feriga Metallicum este o planta erbacee cu frunzele cazatoare. Frunzele au o lungime de 25-40 de centimetri, iar latimea lor este cuprinsa intre 15-25 de centimetri.

Detalii

RON 19.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Frunzele acestei ferigi au o nuanta de verde stralucitor-argintiu. Tulpina are o culoare rosiatica-bruna. Denumirea Metallicum o poarta datorita frunzelor sale care reflecta culori metalice. Ea formeaza tufisuri dense de frunze in culori metalice vernil-argintiu.


Feriga Metallicum poate creste pana la o inaltime de 45 de centimetri si se poate raspandi 30 de centimetri.


Feriga Metallicum este o planta ornamentala deosebit de rezistenta fara a avea probleme de crestere, astfel tolereaza foarte bine orice tip de sol. Umiditatea solului de preferat este medie.


Locul perfect pentru plantarea ferigii Metallicum este cel cu umbra sau semiumbra. Ingrijirea ei este usoara fara a da batai de cap.


Este o planta perfecta pentru gradini, terase, pentru interior si balcon. Va oferi un aspect deosebit de interesant si in stancarii.

Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaUmbra
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite