Navalnic, Limba Cerbului (Phyllitis scolopendrium)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Phyllitis scolopendrium este o planta erbacee perena care face parte din familia Aspleniaceae. Aceasta feriga este cunoscuta sub denumirea populara de Navalnic sau Limba Cerbului. Formeaza tufisuri dense si bogate cu frunze.

Detalii

RON 19.8

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt lungi, ajungand la dimensiuni intre 30-55 de centimetri. Ele cresc sub forma lanceolata avand marginile crete in nuante de verde inchis-lucios. Pe partea inferioara, frunzele au un model cu dungi maronii.

Limba Cerbului este o planta de talie mica. La maturitate ajunge pana la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Creste si se raspandeste usor in zonele cu semi-umbra si in cele umbrite. Nu suporta expunerea prelungita la razele directe ale soarelui si se dezvolta cel mai bine in soluri bogate, umede dar bine drenate. Aceasta planta nu are nevoie de intretineri deosebite.

Phyllitis scolopendrium este o planta decorativa prin aspect, frunze si culoare. Ofera imagini deosebite in aranjamente de gradini in stil rustic. Limba Cerbului poate fi utilizata in aranjamente decorative. Face o combinatie minunata cu trandafiri sau cu alti arbusti decorativi si este o alegere excelenta pentru a da culoare si viata zonelor umbrite din gradini si curti.
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaUmbra
Inaltime aproximativa la maturitate30 - 50 cm
Marime la livrareP9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite