Feriga Polystichum setiferum (Polystichum setiferum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Polystichum setiferum este o planta erbacee perena care face parte din familia Dryopteridaceae. Creste si se dezvolta sub forma de tufisuri dense avand frunzele ce cresc cu aspect penat in nuante de verde inchis-verde crud. Pliantele cresc in perechi sub forma lanceolata cu marginile usor dintate.

Detalii

RON 19.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Polystichum Setiferum este o planta perena de talie mijlocie care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 50 si 100 de centimetri. Se raspandeste si creste usor. Feriga prefera zonele mai putin expuse razelor directe ale soarelui astfel plantarea se va face doar in zone cu semi-umbra. Creste cel mai bine in soluri bogate cu o umiditate medie constanta. Este o planta rezistenta la daunatori si la poluarea aerului din orasele mari si nu are nevoie de ingrijiri si intretineri deosebite.

Feriga Polystichum setiferum este o planta decorativa prin port, aspect si frunze. Se utilizeaza ca element decorativ in gradinile cu stil montan, salbatic sau rustic. Cu ajutorul acestei plante se pot realiza decoruri interesante in gradinile umbrite, lipsite de lumina sau in colturile mai intunecate de langa ziduri inalte sau in umbra copacilor desi. Feriga poate fi plantata pe langa ape, iazuri, arbori si copaci.
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite