Feriga de Camp (Pteridium aquilinium)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pteridium aquilinium este o planta erbacee perena care face parte din familia Dennstaedtiaceae. Creste si se raspandeste foarte usor, este cunoscuta ca Feriga de Camp. Formeaza tufisuri bogate in frunzele ce cresc cu aspect penat in nuante de verde-crud, verde-inchis. Pliantele frunzelor cresc in perechi sub forma lanceolata.

Detalii

RON 19.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Feriga de Camp este o planta perena de talie mijlocie care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 100-150 de centimetri. Creste si se extinde foarte usor, se dezvolta ideal in zonele cu semi-umbra sau in zonele cu umbra, in soluri bogate si neaparat umede. Tolereaza foarte bine poluarea aerului si nu are nevoie de ingrijiri speciale.

Pteridium aquilinium este o planta decorativa prin port, aspect si frunze. Feriga este elementul decorativ potrivit pentru amenajarea gradinilor umbrite sau foarte umede. Poate fi plantata pe langa arbori si copaci, pe langa ape si iazuri. Se planteaza solitar, in grupuri sau in aranjamente mixte cu alte plante si alti arbusti.
Conditii de luminaUmbra
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite