Flori  Exista 499 produse.

pe pagina
Trompeta Cataratoare
(Campsis radicans)

Campsis radicans este o specie de planta cataratoare cu flori care face parte din familia Bignoniaceae. Denumirea populara a acestei plante este Trompeta Cataratoare. Este o planta originara din America si Europa.

Pret: RON 58.50
Cantitate
Cumpara
Clematita
(Clematis ssp.)

Clematis este o planta cataratoare care face parte din familia Ranunculaceae Denumirea populara este Clematita. Tulpinele plantei sunt lemnoase. Frunzele sunt sub forma ovala, ascutita in culoarea verde.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Iedera
(Hedera hibernica)

Hedera hibernica este o planta cataratoare cunoscuta sub denumirea populara de Iedera. Este o planta care isi pastreaza tot timpul culoarea frunzelor verzi. Iedera poate sa se dezvolte la o inaltime de 20-30 de metri, ea face parte din familia Araliaceae.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi 'American Beauty'
(Lonicera heckrottii 'American Beauty)

Lonicera heckrottii 'American Beauty' este o planta urcatoare cunoscuta sub denumirea de Caprifoi. Este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Sunt cunoscute aproximativ 180 de specii de Caprifoi. Cea mai cunoscuta specie este Caprifoiul Lonicera.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Henryi
(Lonicera henryi)

Lonicera henryi este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Este planta cunoscuta sub denumirea de este Caprifoi Henryi. Frunzele sunt in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Mana Maicii Domnului
(Lonicera japonica)

Lonicera japonica - denumirea populara romaneasca a acestui soi de Caprifoi este Mana Maicii Domnului. Este o planta originara din Asia. Caprifoiul Japonez poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 10 metri. Frunzele sunt ovale, simple in nuante de verde inchis. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Aureoreticulata
(Lonicera japonica Aureoreticulata)

Lonicera japonica Aureoreticulata este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Caprifoiul Aureoreticulata este o planta urcatoare exotica. Frunzele sunt ovale, pestrite in nuante de verde cu vinisoare galbui - aurii. Florile sunt albe-galbui.

Pret: RON 45.00
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Olandez
(Lonicera periclymenum 'Belgica')

Lonicera periclymenum 'Belgica' este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Planta este cunoscuta sub denumirea de Caprifoiul Olandez. Florile sunt parfumate si au o forma tubulara in nuante de roz-roz inchis si alb. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Caprifoi Portocaliu
(Lonicera tellmanniana)

Lonicera tellmanniana este o planta urcatoare care face parte din familia Caprifoliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Caprifoiul Portocaliu. Florile sunt mari in nuante de portocaliu. 

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Vita de Canada
(Parthenocissus quinquefolia)

Parthenocissus quinquefolia este o specie de planta cataratoare din familia Vitaceae originara din America de Nord. Denumirea populara este Vita de Canada. Planta se prezinta sub forma de liana cu frunze. Frunzele au forma palmata compusa cu cinci lobi usor zimtati.

Pret: RON 21.00
Cantitate
Cumpara
Vita Japoneza
(Parthenocissus tricuspidata)

Parthenocissus tricuspidata este o planta cataratoare din familia Vitaceae. Denumirea populara este Vita Japoneza. Este o planta cataratoare originara din Asia. Frunzele sunt palmate cu trei sau cu cinci lobi. Frunzele sunt lucioase intr-o nuanta de verde inchis, in toamna frunzele devin stacojii, portocalii si galbui.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Glicina mov
(Wisteria sinensis)

Wisteria sinensis este o planta cataratoare originara din China care face parte din familia Fabaceae. Denumirea populara a acestei plante este Glicina Mov. Frunzele plantei sunt ovale, lucioase in nuante de verde inchis. Florile Glicinei pot fi in nuante de mov, alb sau albastru. 

Pret: RON 58.00
Cantitate
Cumpara
Brandusa de Munte
(Crocus vernus)

Crocus vernus este o planta care face parte din familia Iridaceae. Planta are o singura tulpina. Frunzele Brandusei de munte au o forma liniara ingusta in nuante de verde inchis. Pe tulpina creste doar o singura floare. Floarea este formata din 6 petale in nuante de violet, alb, galben sau in combinatie de violet cu alb in functie de soiul acesteia.

Ceapa Decorativa
(Allium caeruleum)

Allium caeruleum este o planta cu bulbi care face parte din aceasi categorie cu ceapa. Ceapa decorativa face parte din familia Alliaceae. Frunzele sunt lungi cu o forma liniara-tubulara in nuante de verde. Ceapa decorativa face flori care cresc sub forma de globuri compacte in nuante de albastru. Ele cresc singulare pe varful tulpinei.

Anemone de Caen
(Anemone de Caen)

Anemone de Caen este o planta cu bulbi care face parte din familia Ranunculaceae. Acest soi de anemona este o planta erbacee, frunzele au o forma lombata profunda intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt mari si pot avea diferite nuante precum roz, violet, alb, rosu, albastru sau in culori combinate.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Chionodoxa Forbessi Roz
(Chionodoxa forbessi Pink Giant)

Chionodoxa forbessi Pink Giant este o planta perena cu bulb care face parte din familia Asparagaceae. Florile sunt sub forma de stelute formate din 6 petale in nuante de roz sau violet iar in interior cu alb. Frunzele sunt liniare intr-o culoare de verde inchis.

Brandusa de Toamna
(Colchicum autumnale)

Colchicum autumnale este o planta perena cu bulb care face parte din familia Colchiaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Brandusa de Toamna. Tulpina este dreapta. Pe fiecare tulpina creste o floare. Frunzele au forma liniara in culoare verde inchis. Florile au forma de cupa cand sunt semi-deschise in nuante de violet sau roz.

Breben
(Corydalis solida)

Corydalis solida este o planta perena cu bulbi care face parte din familia Papaveraceae. Denumirea populara este Berben. Frunzele au forma palmata profund divizata intr-o culoare de verde inchis. Florile cresc sub forma de trompete si pot avea culoare roz, violet, rosu sau alb.

Eranthis
(Eranthis hyemalis)

Eranthis hyemalis este o planta erbacee perena cu bulbi care face parte din familia Ranunculaceae. Este o planta originara din Europa. Florile sunt galbene si cresc sub forma de cupa. Frunzele au o forma penata sectata intr-o culoare de verde inchis, ele si cresc la baza florii. Frunzele ofera florilor un aspect de guleras.

Laleaua Imparatului
(Fritillaria Aurora)

Fritillaria este o planta cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara a acestei plante este Laleaua Imparatului. Tulpinele sunt puternice, pe fiecare tulpina cresc flori care stau aplecate in jos precum clopoteii. Florile sunt intr-o nuanta de portocaliu. Frunzele sunt sub forma liniara intr-o culoare de verde inchis si cresc sub...

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Ghiocel
(Galanthus nivalis)

Galanthus nivalis este o planta perena cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Ghiocelul. Este denumit ca fiind vestitorul primaverii, deoarece este printre primele plante care infloresc la inceput de primavara.

Se afiseaza 1-21 din 499 de articole

Din cele mai vechi timpuri gradinaritul a fost o adevarata arta. Acesta iti ofera placerea de a te bucura de o gradina frumoasa.

Vei avea, de asemenea, si satisfactie datorita florilor care sub mana ta cresc gingase si pline de minunatie. Pentru ca gradina ta sa primeasca cu adevarat un aspect deosebit noi iti stam la dispozitie cu sfaturi utile si plante extraordinar de frumoase. Intra si tu acum in magazinul nostru online si alege dintre cele mai impresionante flori din diferite soiuri pe care le punem la dispozitia fiecarui cumparator. Toate plantele au un pret foarte bun.

Din interiorul unei gradini nu trebuie sa lipseasca florile si plantele, daca acestea nu sunt, atunci acel spatiu nu-l putem numi gradina. Plantele si florile sunt esenta gradinilor, viata si frumusetea acestora. De la cele mai simple si mai neinsemnate flori si pana la cele mai impresionante tufe de trandafiri, fiecare are frumusetea ei si rolul ei care contribuie in mare parte la infrumusetarea spatiului verde.

Paseste acum si tu pe taramul miresmelor chiar in propria ta gradina. Transforma acum spatiul verde din curtea casei intr-o gradina plina de esentele puternice ale florilor si plantelor aromatice. Acum vei avea o rezerva bogata de condimente proaspete si aromatice direct din gradina ta. Plantele aromatice pot fi cultivate in gradini sau ghivece care pot fi depozitate si in interiorul locuintei. Printre cele mai preferate plante aromatice din care poti alege se afla oregano, lavanda, cimbrul, tarhonul, chimenul, rozmarinul.

Unei gradini care inspira o adiere romantica nu trebuie sa-i lipseasca florile cele mai apreciate datorita aspectului lor frumos si a culorilor, si anume trandafirii.

Magazinul nostru online iti ofera o gama bogata de soiuri de trandafiri. Alege soiurile cele mai fascinante si transforma-ti gradina intr-o adevarata oaza impodobita de trandafiri viu colorati.

Ce zici de o gradina care te va fascina prin frumusetea ei, care iti va oferi foloase datorita rodului plantelor pe care le-ai sadit in interiorul acesteia. Nu-i asa ca este minunat?

Avem flori pentru orice tip de gradina, pentru orice anotimp. Daca iti doresti ca gradina ta sa capete farmec si culoare de indata ce s-au topit zapezile, iti punem la dispozitie bulbi de ghiocei, zambile, narcise si lalele. Aceste flori de primavara timpurie pot da tonul unui spectacol superb care se va desfasura intreg anul daca ai avut grija sa plantezi langa ele perene care vor iesi mai tarziu si care vor inflori catre sfarsitul primaverii, in decursul verii si toamna.

Daca dispui de un mic iaz sau ai iesire la un lac, poti gasi flori care vor adauga un plus de culoare peisajului acvatic cum sunt florile de nufar sau iris. Daca iubesti peisajele montane si curtea sau gradina ta are zone de pietris sau stancarie avem flori perfect adaptate pentru astfel de conditii, flori rezistente si deosebit de frumoase culminand cu celebra Floare de Colt.

Pentru ca gradina ta sa fie deosebita noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online unde te asteapta o multime de flori si plante din diferite soiuri.