Anemone de Caen (Anemone de Caen)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Anemone de Caen este o planta cu bulbi care face parte din familia Ranunculaceae. Acest soi de anemona este o planta erbacee, frunzele au o forma lombata profunda intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt mari si pot avea diferite nuante precum roz, violet, alb, rosu, albastru sau in culori combinate.

Detalii

RON 15

  • P9

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire a Anemonei este lunga, ea incepe din luna aprilie si tine pana tarziu in luna octombrie. La maturitate Anemona Caen poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 20-30 de centimetri.

Locurile pe care le prefera Anemona si in care se dezvolta cel mai bine sunt locurile cu multa lumina si soare, dar se poate planta si in locurile cu semiumbra. Solurile preferate de catre Anemona Caen sunt solurile bine drenate cu umiditate medie.

Anemona de Caen este o planta ornamentala de gradina. Cu aceste minunate flori se pot realiza decoruri magnifice in gradina care rezista pana toamna. Anemonele se pot planta pe langa borduri, in ronduri cu flori, pe langa garduri, ziduri. Se pot realiza aranjamente pentru terase si balcoane daca sunt plantate in ghivece mari de ceramica.
Perioada de inflorire Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 20 - 30 cm
Marime la livrare P9 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite