Arbusti  Exista 256 produse.

pe pagina
Dracila Japoneza Carmen
(Berberis th.Carmen)

Berberis thunbergii Carmen este un arbust ornamental. Denumirea populara este Dracila Japoneza Carmen. Formeaza tufe compacte cu o forma globulara. Frunzele sunt ovale in nuante de rosu- purpuriu.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza Verde
(Berberis th.Green Carpet)

Berberis thunbergii Green Carpet este un arbust ornamental cunoscut sub denumirea de Dracila Japoneza Verde. Formeaza tufe bogate si dense. Frunzele cresc abundent pe crengute, ele au o forma ovala in nuante de verde crud. 

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza cu frunze rosii
(Berberis th.Red Chief)

Berberis thunbegii Red Chief este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Este cunoscut sub denumirea de Dracila Japoneza cu frunzele rosii. Formeaza tufe bogate si compacte. Florile sunt mici in nuante de galben-portocaliu. Frunzele au o forma ovala in nuante de bronz-rosiatic si cresc foarte des pe crengi....

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Dracila Japoneza Arlechin
(Berberis thu. 'Harlequin')

Berberis thuunbergii Harlequin este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Denumirea populara a acestui arbusti este Dracila Japoneza Arlechin. Formeaza tufe bogate si dense. Frunzele cresc foarte des pe ramuri. Au o forma ovala cu aspect pestrit in nuante de verde-alb si roz. Frunzele au un aspect extrem de decorativ.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Dracila Berberis Red Rocket
(Berberis thu. 'Red Rocket')

Berberis thunbergii Red Rocket este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Denumirea acestui arbust este Dracila Red Rocket. Formeaza tufe bogate cu forme neregulate extrem de decorative.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Dracila Berberis Rose Glow
(Berberis thu. 'Rose Glow')

Berberis thunbergii Rose Glow este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Berberidaceae. Este cunoscut sub denumirea de Dracila Rose Glow. Formeaza tufe bogate si dense. Frunzele cresc foarte abundent pe ramuri, ele au o forma ovala cu aspect pestrit in nuante de roz cu alb.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara
(Buddleja alternifolia)

Buddleja alternifolia este un abust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Scrophulariaceae. Denumirea populara este Liliac de Vara. Formeaza tufe dense atragatoare cu o forma pendulara. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde inchis. Florile cresc dens in grupuri, pe ramuri lungi in nuante de violet si au un miros placut parfumat.

Liliac de Vara Black Knight
(Buddleja d.Black Knight)

Buddleja davidii Black Knight este un arbust cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Black Knight. Este un arbusti care face parte din familia Scrophulariaceae. Formeaza tufe atragatoare si dense. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde, iar pe partea superioara intr-o nuanta de verde-albicios. Florile sunt mici,...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Nanho Blue
(Buddleja d.Nanho Blue)

Buddleja davidii Nanho Blue este un arbust cu frunzele cazatoare. Este cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Nanho Blue. Formeaza tufe largi si bogate cu aspect pendular. Florile sunt mici in nuante de violet deschis cu interiorul portocaliu. Ele sunt parfumate si cresc in grupuri pe ramuri.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Purple Prince
(Buddleja d.Purple Prince)

Buddleja davidii Purple Prince este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Purple Prince. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-albicios. Florile sunt mici, frumos parfumate, cresc abundent cu aspect batut in nuante de violet-purpuriu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Liliac de Vara Royal Red
(Buddleja d.Royal Red)

Buddleja davidii Royal Red este un arbust decorativ cu frunzelele cazatoare cunoscut sub denumirea de Liliacul de vara Royal Red. Florile acestui soi sunt mici, foarte parfumate si prezinta o nuanta de rosu aprins-purpuriu, cresc foarte bogat formand panicule lungi, cu un aspect impresionant.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arbust Callicarpa bodinieri
(Callicarpa bodinieri 'Profusion')

Callicarpa bodinieri 'Profusion' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Lamiaceae. Acest soi de arbusti formeaza tufe decorative ce ofera un aspect inedit oricarui spatiu verde. Este un arbust vesnic verde. Florile sunt mici si prezinta o nuanta frumoasa de violet.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Arbust Caryopteris Worcester Gold
(Caryopteris cland.Worcester Gold)

Caryopteris clandonensis Worcester Gold este un arbust decorativ care formeaza o movila densa si stufoasa. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-galbui. Florile sunt mici, parfumate si sunt in nuante de albastru-lavanda.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arbust Caryopteris clandonensis
(Caryopteris clandonensis)

Caryopteris clandonensis este un arbust decorativ care formeaza tufisuri dense atragatoare pe tot parcursul verii. Frunzele au o forma lanceolata in nuante de verde-alburiu. Florile sunt parfumate, cresc sub forma de buchetele in nuante de albastru-movaliu.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arborele Iudei
(Cercis siliquastrum)

Cercis siliquastrum este un arbore decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Caesalpinioideae. Denumirea populara a acestui arbusti este Arborele Iudei. Trunchiul este scurt cu ramurile ramificate. Formeaza o coroana larga. 

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez Nivalis
(Chaenomeles spec. 'Nivalis')

Chaenomeles speciosa Nivalis este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae fiind originar din China si Japonia. Este cunoscut sub denumirea de Gutui Japonez.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez Crimson and Gold
(Chaenomeles sup. 'Crimson and Gold')

Chaenomeles superba Crimson and Gold este un arbore decorativ cu fructe si flori care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara a acestui soi este Gutuiul Japonez Crimson and Glod. Se dezvolta foarte ramificat.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Gutui Japonez Pink Lady
(Chaenomeles sup. 'Pink Lady')

Chaenomeles superba Pink Lady este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Este un soi cu o ramificatie mare. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt formate din 5 petale, cresc sub forma de cupa in nuante de rozaliu. Florile cresc in grupuri foarte abundent pe ramuri. 

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Corn Aurea
(Cornus alba 'Aurea')

Cornus alba Aurea este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Denumirea populara a acestui soi este Corn Aurea. Formeaza tufe dense si mari. Tulpinele sunt rosiatice-maronii. Frunzele au o forma ovata in nuante de verde-verde galbui.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Corn Elegantissima
(Cornus alba Elegantissima)

Cornus alba Elegantissima este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi de arbusti este cunoscut sub denumirea de Corn Elegantissima. Formeaza tufisuri dense si foarte decorative.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Gouchaultii
(Cornus alba 'Gouchaultii')

Cornus alba Gouchaultii este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Corn Gouchaultii. Creste dens si cu o ramificatie larga.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 256 de articole

Arbustii sunt plantele vedeta ale gradinilor si a spatiilor verzi.

Arbustii sunt foarte des intalniti ca element decorativ principal in spatiile verzi in parcuri dar si in gradinile locuintelor private si, de ce nu, pe terase. Aceste plante sunt deosebite prin forma frunzelor, coloristicii acestora dar si datorita florilor care apar la numeroase soiuri de arbusti.

Arbustii poti sa-i plantezi in gradina solitari sau in grupuri. Acestia vor arata minunat alaturi de florile multicolore din gradina ta. Multe soiuri de arbusti sunt apreciati datorita frunzisului lor impresionant si dens sau datorita coloristicii deosebite a frunzelor cu ajutorul carora se pot realiza cele mai interesante tipuri de garduri vii.

Magazinul nostru online ofera o gama variata de soiuri de arbusti. Fiecare soi te va impresiona prin aspectul sau si, cu siguranta, vei dori sa plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti chiar la tine in gradina. Aceasta va primi un peisaj cu totul unic.

Simfonia culorilor la tine in gradina. Multe soiuri de arbusti decoreaza gradinile prin florile deosebit de atragatoare pe care le prezinta. O diversitate mai mare de arbusti plantati in gradina vor oferi o paleta bogata de diferite culori, o imagine cu totul sclipitoare.

O toamna in culori calde combinata cu nuante vibrante de mov. Alege arbusti frumos ornamentati cu bobite violete spre roz. Impodobeste-ti gradina si planteaza arbusti ornamentali cu totul deosebiti care vor oferi un look unic gradinii. Arbustii Callicarpa bodinieri vor crea o gradina impresionanta prin aspectul lor unic. Acest arbust in perioada de toamna se impodobeste cu fructe ce au o culoare placuta de mov. Cand frunzele cad de pe ramuri efectul deosebit al fructelor va incununa cu o frumusete aparte arbustii. In perioada anotimpului de vara acesta va inflori cu flori marunte intr-o culoare violet.

Arbustii sunt plante schimbatoare care in fiecare sezon imbraca o noua haina colorata. Da, exista astfel de specii de arbusti ai caror frunze in fiecare anotimp primesc o alta culoare iar florile acestora si in fine fructele aduc mereu nuante noi. Asemenea arbusti vor oferi o imagine impresionanta gradinii tale si un peisaj nou in fiecare anotimp.

O gradina impodobita cu globulete mici rosii ce dau un contrast interesant cu albul pur al zapezii te va impresiona pe masura. Vei avea parte de acest peisaj unic in gradina daca alegi sa plantezi un arbust Cotoneaster. In perioada anotimpului de iarna va fi impodobit cu bobite rosii. Primavara, acesta va umple gradina cu flori albe. Gradina ta va fi una de vis, o gradina ideala.

Vino acum si viziteaza siteul nostru online. Cu siguranta, vei ramane impresionat/a de frumusetea plantelor pe care le punem la dispozitia clientilor. Alege si tu acum soiurile cele mai deosebite de arbusti pentru o gradina si terasa cu aspect unic.