Par  Exista 8 produse.

Par Cure
(Pyrus Cure)

Parul Cure este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de iarna. Acest soi face fructe comestibile cu un gust aromat si dulce. Tulpina este puternica pe care se formeaza o coroana densa si puternica. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Toamna frunzele sale cad.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Napoca
(Pyrus Napoca)

Par Napoca este un pom fructifer, un soi romanesc de vara care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este puternica. Coroana are ramuri puternice si ramificate. Frunzele sunt lucioase cu o forma ovata in nuante de verde inchis. Florile sunt mici, albe in roz deschis formate din 6 petale.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Untoasa Hardy
(Pyrus Hardy)

Parul Untoasa Hardy este un pom fructifer din soiul de toamna si care face parte din familia Rosaceae. Tulpina este puternica cu o coroana ramificata. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate si albe. Fructele sunt mari cu o forma piliforma alungita. Fructele coapte au o nuanta ruginie. Pulpa lor...

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Untoasa Bosc
(Pyrus Bosc)

Parul Untoasa Bosc este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Este un soi de toamna. Pomul are o talie mijlocie. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate, mici, albe. Fructele sunt comestibile, de calitate superioara. Acestea sunt mari si au o forma piliforma alungita. 

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Favorita lui Clapp
(Pyrus Clapp's Favorite)

Parul Favorita lui Clapp este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceaea. Este un pom fructifer de talie mijlocie din soiul de vara. Frunzele sunt semi-lucioase pe partea superioara au o forma ovata-alungita intr-o culoare de verde inchis. Pe partea inferioara frunzele au un aspect mat intr-o nuanta de verde-alburiu.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Monica
(Pyrus Monica)

Parul Monica este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Parul Monica face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele sunt semi lucioase pe partea superioara in nuante de verde inchis cu o forma ovata-alungita. Florile sunt mici, parfumate si albe. Fructele sunt mari cu o forma piliforma alungita.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Williams
(Pyrus Williams)

Parul Williams este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Acest par face parte din soiul cu trecere de la vara la toamna. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata-alungita si ascutita in nuante de verde inchis. Florile sunt albe, mici, parfumate formate din 5 sau 6 petale.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Par Conference
(Pyrus Conference)

Conference este un pom fructifer care face parte din familia Rosaceae. Parul Conference face parte din categoria soiurilor de toamna. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovata intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt albe, usor parfumate si atrag multe albine.

Pret: RON 39.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-8 din 8 de articole