Brazi Argintii  Exista 8 produse.

Brad Argintiu Glauca Globosa
(Picea pungens Glauca Globosa)

Picea pungens Glauca Globosa este cunoscut sub denumirea de Molid sau Brad Argintiu Globular. Acest conifer face parte din familia Pinaceae. Este un conifer originar din Statele Unite, mai exact din Montana, Idaho si New Mexico. Acest Molid Argintiu are o forma globulara.

Pret: RON 195.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Balaton
(Picea pungens Balaton)

Picea pungens Balaton - Molidul argintiu conic este un conifer care face parte din familia Pinaceae. Acest brad argintiu creste la o inaltime aproximativa de 2 metri. Forma molidului este conica, densa si compacta. Frunzele sunt sub forma aciculara in nuante de verde-albastrui, verde-argintiu. Molidul Conic Argintiu este un conifer vesnic verde.

Pret: RON 330.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Danos
(Picea pungens Danos)

Picea pungens Danos este un conifer pitic cu ramificatie densa ce face parte din familia Pinaceae. Tinerii puieti din aceasta specie de conifer au o forma neregulata. Frunzele sunt aciculare in nuante de gri-vernil iar primavara tarzie capata o nuanta de albastru, argintiu. La maturitate primeste o forma densa si conica.

Pret: RON 150.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Edit
(Picea pungens Edit)

Picea pungens Edit este un conifer care face parte din familia Pinaceae. Frunzele sunt sub forma aciculara si au o culoare deosebit de atragatoare, in nuante de albastru-argintiu. Coniferul Edit este vesnic verde oferind un look grozav pe tot parcursul anului, asemenea unor crengi de gheata.

Pret: RON 275.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Fat Albert
(Picea pungens Fat Albert)

Picea pungens Fat Albert este o specie de brad argintiu care face parte din familia Pinaceae. Este un conifer foarte apreciat datorita formei sale conice-piramidale. Crengile sunt lungi iar la maturitate bradul este rezistent si robust. Frunzele au forma aciculara in nuante de albastru-argintiu.

Pret: RON 330.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Glauca
(Picea pungens Glauca)

Picea pungens Glauca este cunoscut sub denumirea de Brad sau Molid Argintiu. Acest conifer face parte din familia Pinaceae. Bradul Argintiu Glauga are o forma piramidala cu varful neregulat. Crengile sunt lungi. Frunzele au forma aciculara si sunt in nuante de albastru-argintiu.

Pret: RON 350.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Hoopsii
(Picea pungens Hoopsii)

Picea pungens Hoopsii este un conifer vesnic verde cu o forma piramidala. Bradul Argintiu Hoopsii face parte din familia Pinaceae. Crengile se ramifica orizontal. Frunzele sunt sub forma aciculara, in nuante de albastru argintiu. Crengile ii ofera coniferului o forma piramidala foarte densa si compacta.

Pret: RON 350.00
Cantitate
Cumpara
Brad Argintiu Iseli Fastigiata
(Picea pungens Iseli Fastigiata)

Picea pungens Iseli Fastigiata este originar din statul Colorado. Este un conifer foarte frumos datorita culori intense de albastru-argintiu si argintiu-gri. Bradul Argintiu Iseli face parte din familia Pinaceae. Ramurile cresc in sus, acest aspect ii ofera coniferului o forma piramidala simetrica. 

Pret: RON 300.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-8 din 8 de articole

Brazii argintii, comoara peisajului montan, bijuteria padurilor.

Mirosul irezistibil al cetinei, peisajul si imaginea de basm a brazilor sunt dorinta fiecarui om de a evada din monotonia zilnica, stresanta a vietii de zi cu zi si din aglomeratia, poluarea si sunetul asurzitor al orasului ce este vesnic pe fuga.

Cu siguranta chiar si o scurta plimbare prin padurea densa cu conifere de diferite soiuri te va face sa simti din nou forta si energia de care ai nevoie. Simti cum linistea peisajului montan iti cuprinde tot trupul, iar aerul curat te face sa te simti viu si puternic precum brazii argintii.

Chiar daca timpul nu iti permite sa te plimbi linistit prin frunzisul misterios al padurilor, noi iti oferim sugestiile cele mai grozave pentru a realiza o mica padurice chiar in gradina casei tale. Si pentru ca acest lucru nu este greu, noi te mai indemnam sa realizezi o padure de basm plina cu cele mai deosebite si cele mai atractive conifere precum brazii arginti.

Vino acum in magazinul nostru online si alege cele mai deosebite soiuri de brazi argintii. Vei gasi soiuri precum Molidul argintiu globular (Picea pungens Glauca Globosa), Ienuparul argintiu conic (Picea pungens Danos), Brazi argintii de Colorado (Picea pungens Fat Albert) sau Bradul argintiu canadian (Picea pungens Iseli Fastigiata). Toate soiurile de conifere sunt speciale in felul lor si fiecare are frumusetea si sclipirea prin aspectul, forma si culoarea lui. Selecteaza-ti cu incredere soiurile de brazi argintii care ti-au atras in mod deosebit privirea.

Ce placut si minunat va fi cand tu vei putea sa te plimbi linistit prin gradina si sa admiri peisajul cromatic in diferite forme ce este impodobit cu cele mai stralucitoare nuante de argintiu pe care il ofera crengutele bogate ale brazilor.

Brazii arginti sunt conifere ce fac parte din familia Pinaceae. Frumusetea lor se datoreaza aspectului impresionant al nuantelor de albastru-argintiu sau verde-argintiu pe care il au frunzelor lor aciculare. Cresterea si forma lor difera in functie de soiul acestora.

Indiferent de dorintele tale sau de stilul pe care il alegi pentru amenajarea gradinii tale, cu siguranta vei gasi aici cele mai potrivite soiuri de brazi argintii. Poti alege soiurile pitice, cele de talie inalta sau medie.

In anotimpul mult asteptatelor Sarbatori de Iarna vei putea sa iti impodobesti bradul de Craciun in gradina. Ce poate fi mai minunat decat un Brad Argintiu falnic, plin de viata si prospetime inlocuindu-l pe bradul monoton de plastic. Te poti bucura de frumusetea brazilor argintii chiar in locuinta sau poti sa-ti impodobesti tereasa casei cu diferite soiuri. Acest lucru este posibil daca ii vei planta in ghivece mari.

Deoarece Bradul Argintiu are o crestere lenta il vei putea pastra mai mult timp in ghiveci pentru ca tu sa il poti aseza in locurile preferate de pe tereasa. Cu timpul, plantarea lui va trebui sa fie facuta in gradina.

Pe langa frumusetea pe care o realizeaza in diferitele combinatii cu alte plante din gradina, brazii argintii sunt conifere foarte rezistente atat la temperaturile scazute de iarna cat si la temperaturile ridicate in zilele toride de vara. In plus pe langa toate acestea, te poti bucura de frumusetea lor fara prea mult efort. Brazii argintii nu au nevoie de ingrijiri speciale si nici tunderea lor nu este necesara.

Acceseaza cu incredere magazinul nostru online de plante si cu siguranta nu vei regreta!