Brad Argintiu Glauca Globosa (Picea pungens Glauca Globosa)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea pungens Glauca Globosa este cunoscut sub denumirea de Molid sau Brad Argintiu Globular. Acest conifer face parte din familia Pinaceae. Este un conifer originar din Statele Unite, mai exact din Montana, Idaho si New Mexico. Acest Molid Argintiu are o forma globulara.

Detalii

RON 175

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt aciculare in nuante de verde-albastrui si verde-argintiu. Culoarea acelor este persistenta pe tot parcursul anului. Este un conifer pitic care are o crestere lenta. Poate creste la o inaltime de 2 metri.


Creste foarte bine in solurile cu umiditate medie, prefera solurile acide, bine drenate si bogate. Locurile de plantare ideale sunt cele cu mult soare dar tolereaza foarte bine si locurile cu semiumbra.


Molidul argintiu este un conifer rezistent la seceta dar prefera in general locurile cu un climat mai rece. Molidul Argintiu tolereaza foarte bine si locurile poluate.


Bradul argintiu globular ofera un decor minunat gradinilor si aranjamentelor de stancarie. Este un conifer care poate fi plantat solitar sau in grupuri pentru a forma garduri vii.

Marime la livrare C5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite