Brad Argintiu Glauca (Picea pungens Glauca)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea pungens Glauca este cunoscut sub denumirea de Brad sau Molid Argintiu. Acest conifer face parte din familia Pinaceae. Bradul Argintiu Glauga are o forma piramidala cu varful neregulat. Crengile sunt lungi. Frunzele au forma aciculara si sunt in nuante de albastru-argintiu.

Detalii

RON 350

  • 80/100

Adauga la lista de dorinte

In perioada de primavara pe crengi apar vegetatie noua. Bradul Argintiu Glauga poate sa se dezvolte la o inaltime de 10-15 metri. Crengile sale pot forma un diametru de 4-5 metri.


Bradul Argintiu Glauga prefera locurile cu mult soare dar se poate dezvolta bine si in locurile cu semiumbra. Este un conifer rezistent care tolereaza foarte bine locurile poluate. Are o rezistenta deosebita la seceta si la temperaturile scazute. Solurile preferate sunt cele umede si bine drenate dar in general se adapteaza foarte bine la orice tip de sol.


Bradul Argintiu Glauga este un conifer decorativ, perfect pentru realizarea unor peisaje unice in gradini si spatii verzi. Este un conifer de accent pentru realizarea peisajelor de stancarie. Bradul Argintiu Glauga poate fi plantat solitar sau in grupuri.

Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate Peste 10 metri
Marime la livrare 80/100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite