Palmier Dracena (Dracaena marginata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Dracaena marginata sau Dracenaeste o planta originara din Africa. Ea face parte din familia Ruscaceae. Se prezinta ca un arbust de talie medie decorativ prin frunzele sale lungi ascute care cresc din varful tulpinii. Culoarea frunzelor este intr-o nuanta de verde inchis iar pe marginile exterioare au o dunga rosiatica. Trunchiul este lung si in interior poate creste pana la o inaltime de 2 metri.

Detalii

  • 3tulpini 150

Adauga la lista de dorinte

Dracena este o planta cu crestere lenta. Este o planta foarte usor de intretinut fara a avea nevoie de ingrijiri speciale. Din cand in cand se va pulveriza apa pe frunze. Si pentru ca aspectul frunzelor sa fie frumos, se vor sterge urmele de praf.


Solul preferat pentru Dracena este solul bine drenat. Pamantul nu trebuie lasat sa se usuce.


Dracena nu este o planta pretentioasa, astfel ea poate fi amplasata in diferite locuri in incapere. Ea se dezvolta foarte bine si in locurile cu semiumbra.


Dracena este o planta decorativa foarte apreciata si des intalnita in locuinte, birouri, in aproximativ toate spatiile de interior. Aceasta ofera prospetime, un decor superb si desigur mult oxigen. Ea este o planta decorativa de top.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrare3tulpini 150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite