Palmier Phoenix canariensis (Phoenix canariensis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Phoenix canariensis este un soi de palmier originar din Insulele Canare. Este o planta solitara care se poate dezvolta la o inaltime de 10-20 de metri iar ca planta de interior ajunge pana la 3 metri inaltime. Acest palmier face parte din familia Arecaceae. Frunzele sale sunt lungi si penate.

Detalii

  • 60

Adauga la lista de dorinte

Frunzele formeaza o coroana rotunda in partea superioara a trunchiului. Frunzelor au o nuanta de verde inchis. Fructele sunt mici, rotunjite in culoarea portocalie, ele cresc sub forma de ciorchine.


Palmierul Phoneix are o crestere foarte lenta. Este un palmier iubitor de soare si multa lumina. Tolereaza foarte bine orice tip de sol. Este o planta usor de intretinut fara a avea nevoie de ingrijiri deosebite.


Palmierul Phoenix este o planta decorativa de exterior in zonele cu clima mediteraneana, insa in climatul temperat de la noi din tara este utilizat cu precadere ca planta de apartament.


Palmierul Phoenix este o planta deosebit de decorativa in interior. Este perfecta atat pentru locuinta cat si pentru spatile inchise mai mari precum malluri, lobby-uri sau galerii.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrare60 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite