Smochin Plangator Golden King (Ficus benjamina Golden King)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Ficus benjamina Golden King este cunoscut si sub denumirea de Smochin Plangator sau Aurul Regelui. Este o planta decorativa originala din Asia. Ficusul Golden King face parte din familia Moraceae. Este un arbore care in mediul sau natural poate creste pana la o inaltime de 30 de metri insa ca planta de interior va atinge aproximativ 2 metri.

Detalii

  • 120

Adauga la lista de dorinte

Ficusul Golden King este un arbore elegant, crengutele sale formeaza un aspect plangator. Frunzele sunt lucioase si au forma ovala. Ele sunt pestrite intr-o combinatie de culori deosebite de verde-galbui, verde-crem. Lungimea lor este de 6-13 centimetri.


Cresterea Ficusului Golden King este medie spre rapida. Este o planta ce prefera locurile cu lumina, dar poate fi amplasat si in locuri cu semiumbra. Nu se va expune direct in bataia razelor solare, deoarece frunzele pot sa se arda si sa se usuce. Temperatura din interior trebuie sa fie intre 14-22 de grade Celsius. In perioada de vara ficusul poate fi scos pe tereasa sau balcon.


Smochinul plangator nu este o planta foarte pretentioasa. Este o planta usor de intretinut. Tolereaza foarte bine orice sol. Se recomanda ca udare lui sa nu se faca in exces.


Ficusul pestrit este o planta deosebit de decorativa pentru interior atat pentru locuinta cat si pentru birouri. Pe langa aspectul grozav pe care il ofera atmosferei din incapere, planta are proprietati de curatare a aerul din interior.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrare120 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite