Picior de Elefant (Nolina recurvata)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Nolina recurvata - denumirea populara a acestei plante este Piciorul de Elefant. Aceasta denumire o poarta datorita formei botocanoase a trunchiului din partea de jos, de la baza. Are un aspect de mini palmier. Nolina recurvata face parte din familia Asparagaceae si este o planta originara din Mexic.

Detalii

  • 100

Adauga la lista de dorinte

Piciorul de Elefant este o planta perena in mediul sau natural unde poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 15 metri. Ca planta de interior, dimensinile la care este cel mai des intalnita se situeaza intre 1,5 si 2 metri. Frunzele sunt lucioase, subtiri si lungi, forma ce ofera plantei un aspect de palmier. Culoarea lor este in nuante de verde-albastrui, in functie de specia din care face parte. Tulpina in parte de jos a bazei este mai groasa, cu aspect de bulb.


Planta va trebui sa fie schimbata intr-un ghiveci mai mare atunci cand creste. Pamantul trebuie udat cu moderatie. Planta Picior de Elefant iubeste lumina, astfel locurile perfecte pentru amplasarea ei sunt locurile cu multa lumina. Solul trebuie sa fie drenat pentru a nu retine prea multa apa.


Este o planta decorativa perfecta pentru spatiile interioare. Temperatura incaperilor nu trebuie sa scada sub 8 grade Celsius.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrare100 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite