Servicii de proiectare si amenajare pentru gradini si spatii verzi

Alege o echipa de experti pentru gradina ta!


Ai nevoie de o echipa creativa si cu o vasta experienta pentru amenajarea gradinii? Echipa GardenExpert este una formata din profesionisti care iubesc natura si care in acelasi timp ofera servicii de cea mai buna calitate in amenajarea si proiectarea gradinilor, parcurilor si a spatiilor verzi publice. Tot noi oferim si o gama variata de plante ornamentale, arbori, arbusti si flori pentru toate stilurile de gradini.

Proiectarea si amenajarea unei gradini sau a spatiilor verzi inseamna imbinarea arhitecturala peisagistica cu stilul dorit. Profesionistii nostri lucreaza cu pasiune si creativitate avand cunostintele necesare despre de horticultura, peisagistica, arta, design si istoria gradinaritului care ii ajuta sa ofere servicii de calitate indiferent de stilul dorit.


Contacteaza-ne telefonic la 0724-528296 sau prin email la contact@gardenexpert.roCreativitate in proiectare 

Experienta in amenajare 

Alege o echipa experimentata si creativa pentru gradina ta!


Va oferim servicii de calitate alaturi de cea mai mare selectie de plante ornamentale din Romania


De mult visezi ca spatiul de care dispui sa se transforme intr-o gradina superba demna de privit si de admirat prin care sa te poti plimba in voie visand la lucruri placute? Visezi la o gradina in stil oriental, o gradina japoneza sau esti o persoana romantica care prefera gradinile in stil englezesc? Ai nevoie de mai mult oxigen in curtea casei tale si esti indragostit de peisajele montane, dorindu-ti o gradina de tip stancarie sau in stil alpin? Oricare ti-ar fi dorintele, echipa GardenExpert te ajuta cu tot ceea ce tine de amenajarea unui spatiu verde, a unei gradini sau chiar a unui parc. Pe langa oferta impresionanta de plante ornamentale pe care ti le punem la dispozitie, iti venim in ajutor si cu mobilier de gradina, pergole, fantani, sisteme de irigat, pavaje si orice altceva ti-ai putea dori pentru gradina ta de vis.


Iti venim in ajutor cu servicii si produse de calitate in proiectarea si amenajarea de gradini si spatii verzi. Echipa GardenExpert iti va oferi posibilitatea de a-ti indeplini visul mult dorit. Tu doar dezvaluie-ne dorintele tale iar noi ne vom ocupa de restul. Lasa grija in seamna noastra!

Iti doresti ceva cu adevarat special pentru gradina ta sau orice spatiu verde?

Iata doar trei dintre tipurile de gradini pentru care suntem experti in amenajare:


Gradini Japoneze

Gradini Englezesti

Stancarii

GardenExpert inseamna insa mult mai mult decat atat. Indiferent de amploarea lucrarii, va punem la dispozitie experienta si creativitatea noastra in proiectarea si amenajarea de:

Gazon Sisteme de irigat Cascade, iazuri, fantani
Scari, suporti din piatra, trotuare Poteci din piatra, pavaj Balcoane, terase
Mobilier de gradina, pergole Terenuri de joaca Frontyards si Backyards
Stancarii Gradini japoneze Gradini mediteraneene
Gradini englezesti Gradini baroce Gradini pe acoperis
Gradini de mirodenii Acoperitoare de sol Rozarii (gradini de trandafiri)
Decoratiuni din plante Gradini cu ierburi ornamentale Gradini umbrite
Gradini cu pomi fructiferi Plante urcatoare Gradini de perene
Bulbi Bonsai Sculpturi ornamentale din arbori si arbusti

Contacteaza-ne acum si solicita o oferta personalizata nevoilor tale!