[sds_slider speed="8000" auto="false" loop="false" pager="false" responsive="true" controls="false" autoHover="false"][bx_slide src="/img/cms/slide_proiectare2.jpg" ][/bx_slide] [/sds_slider]

Servicii de proiectare spatii verzi, gradini si parcuri

Echipa GardenExpert este una formata din profesionisti care iubesc natura, plantele si care ofera servicii de calitate in proiectarea gradinilor, parcurilor si a spatiilor verzi. Experienta acumulata de-alungul a peste 20 de ani de munca in domeniu ne permite sa intocmim proiecte pentru o mare varietate de stiluri, de la gradini europene in stil englezesc sau mediteranean pana la cele in stilul baroc. In acelasi timp am abordat si proiectat cu succes gradini in stil oriental, gradini japoneze, rozarii, gradini cu pomi fructiferi sau de mirodenii pentru cei care vor sa foloseasca din plin roadele oferite de plante. Iar celor care dispun de un spatiu mai restrans pe care totusi vor sa-l utilizeze la maxim le punem la dispozitie cunostintele in proiectarea de gradini pe acoperis sau terase.

[button target="_self" href="https://www.gardenexpert.ro/contactati-ne" class="sds-btn sds-btn-large sds-btn-color-4"]Contactati-ne acum pentru proiectarea gradinii de vis![/button]

Proiectarea unei gradini inseamna imbinarea peisagisticii cu stilul dorit. Profesionistii nostri lucreaza cu pasiune si creativitate, rezultatul fiind intotdeauna unul de calitate. Avem cunostiintele necesare despre de de horticultura, arhitectura, arte, design si istoria gradinaritului cu ajutorul carora vom realiza proiecte impresionante care odata amenajate vor crea peisaje superbe ce vor dainui pentru multi ani.

Va oferim intreaga noastra creativitate si experienta, va garantam lucrari de cea mai buna calitate!

Iata doar cateva tipuri de gradini pe care le putem proiecta si amenaja:


Gradina in stil mediteranean iti ofera un aer exotic si linistitor pentru ca tu sa te poti relaxa. Plantele aromatice care inconjoara gradina iti vor oferi o mireasma placuta. Mobilierul de gradina din fier forjat este un element interesant care se imbina perfect cu aleile din piatra si cu zidurile albe impodobite cu plante si florile urcatoare in culori pastelate.

Gradinile cu iazuri si cascade sunt o mica delta in miniatura impodobita cu flori si plante acvatice pe care tu le poti admira. Ierburile ornamentale in culori multiple si stufarisurile care inconjoara iazul si cascada ofera un aspect cat se poate de natural. Apa este un element deosebit care este utilizat in decorarea spatiilor verzi si a gradinilor. Sunetul picaturilor care cad usor din cascada gradinii tale iti va umple inima de placere iar tu vei dori sa o asculti mereu si mereu.

Gradinile cu fantani sunt o atractie si un decor nemaipomenit pentru spatiul verde din curtea casei. Pentru a obtine un astfel de efect, opteaza pentru o gradina in stil italian sau spaniol. Fantana poate fi un punct de atractie din mijlocul gradinii sau elementul de accent din fata casei. De jur imprejurul fantanii, aleile din piatra te conduc usor in gradina pe langa arborii care stau mandrii ca niste coloane monumentale.

Gradinile cu flori imbinate cu spatii de joaca special amenajate pentru copilul tau sunt un loc ideal unde tu impreuna cu copilul veti putea desfasura diverse activitati in aer liber, in mijlocul naturii, inconjurati de plante si flori viu colorate chiar in curtea casei. Spatiile de joaca pot fi amenajate cu locuri speciale cu nisip sau poti integra in peisaj o casuta care este imprejurata cu flori si arbori pitici. O adevarata casuta din padurea fermecata!

Alege calitatea si creativitatea. Apeleaza acum la serviciile noastre si echipa GardenExpert isi va face treaba!


Contacteaza-ne telefonic la 0724-528296 sau prin email la contact@gardenexpert.ro