Reduceri

Vita de vie Fara samburi Crimson Seedless
(Vitis vinifera Crimson Seedless)

Crimson Seedless este un soi de vie fara samburi din categoria Apiren care face parte din familia Vitaceae. Tulpinile sunt lemnoase si se dezvolta puternic iar frunzele au o marime mijlocie spre mare sub forma palmat-lombata in nuante de verde.

Pret: RON 25.00 RON 38.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Fara samburi Kismis Moldavski
(Vitis vinifera Kismis Moldavski)

Kismis Moldavski face parte din categoria strugurilor apirene, adica struguri fara samburi. Frunzele au o marime mijlocie sub forma palmat-lombata. Fructul poarta denumirea de strugure si creste sub forma de ciorchine. Bobul este mare, rotund in nuante rosiatic-movaliu cu coaja subtire si cu aspect putin brumat.

Pret: RON 25.00 RON 38.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Fara samburi Sultanessa
(Vitis vinifera Sultanessa)

Sultanessa este un soi de vita de vie care face parte din familia Vitaceae. Acest soi din categoria strugurilor fara samburi este originar din Asia. Vita de vie creste sub forma de liana iar frunzele cresc sub forma palmata-lombata de marime mijlocie in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00 RON 38.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Trompeta Cataratoare
(Campsis radicans)

Campsis radicans este o specie de planta cataratoare cu flori care face parte din familia Bignoniaceae. Denumirea populara a acestei plante este Trompeta Cataratoare. Este o planta originara din America si Europa.

Pret: RON 45.00 RON 58.50
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Bambus Sageata
(Pseudosasa japonica)

Pseudosasa japonica este un bambus ornamental de gradina care face parte din familia Poaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca Bambusul Sageata. Creste inalt si dens. Tulpinele cresc lungi si subtiri in nuante de maro iar frunzele cresc sub forma lanceolata in nuante de verde inchis.

Pret: RON 75.00 RON 132.50
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Tei cu frunze mari Orebro
(Tilia platiphyllos Orebro)

Tilia platiphyllos Orebro este un arbore foios care face parte din familia Malvaceae. Se dezvolta puternic si armonios cu trunchiul drept. Formeaza o coroana ingusta conica. Frunzele au o marime mare cu o lungime de 15 centimetri, cresc sub forma deltoida cu marginile usor zimtate in nuante de verde inchis iar florile sunt galbene si parfumate.

Pret: RON 135.00 RON 160.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Artar Faassens Black
(Acer platanoides Faassens Black)

Acer platanoides Faassens Black este un arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Aceraceae. Trunchiul este drept si puternic. Frunzele au o lungime de 18 centimetri si cresc sub forma opusa, palmat-lombata cu 5-7 lombi ascutiti in nuante de visiniu-negricios, lucios.

Pret: RON 175.00 RON 220.50
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-7 din 7 de articole