Reduceri

Afin Vitis Idaeus
(Vaccinium vitis idaeus)

Afinul Vaccinium Vitis Idaeus este un arbust peren care face parte din familia Ericaceae cunoscut sub denumirea populara de merisoare. Frunzele sunt semi-lucioase cu o forma ovala in nuante de verde inchis. Florile au aspect de clopot in nuante de alb-rozaliu.

Pret: RON 18.00 RON 25.00
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Artar Siberian
(Acer ginnala)

Acer ginnala este o specie de arbore cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Denumirea populara este Artarul Siberian. Scoarta copacului este subtire in nuante de gri-maroniu. Frunzele au o forma palmata lombata cu margini dintate in nuante de verde lucios.

Pret: RON 36.00 RON 45.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Artar Flamingo
(Acer negundo Flamingo)

Acer negundo Flamingo este un arbore cunoscut sub denumirea de Artarul Flamingo. Este un arbore de talie medie care se poate dezvolta la maturitate la o inaltime cuprinsa intre 5-10 metri. Acest soi formeaza o coroana deasa cu forma neregulata.

Pret: RON 48.00 RON 60.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Fag Rosu
(Fagus sylvatica Atropurpurea)

Fagus sylvatica Atropurpurea - denumirea populara a acestui arbore este Fagul Rosu. Face parte din categoria arborilor cu frunzele cazatoare si din familia Fagaceae. Formeaza o coroana densa cu o forma pendulara. Coaja trunchiului este intr-o nuanta de gri.

Pret: RON 60.00 RON 75.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Mesteacan Purpuriu
(Betula pendula Purpurea)

Betula pendula Purpurea este un arbore care face parte din categoria arborilor foiosi cu frunzele cazatoare. Denumirea populara a acestui arbore este Mesteacanul Purpuriu. Acest soi de arbore face parte din familia Betulaceae. Formeaza o coroana cu o forma piramidala.

Pret: RON 100.00 RON 125.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Ulm olandez Wredei
(Ulmus hollandica Wredei)

Ulmus hollandica Wredei este un arbore foios ce se dezvolta puternic cu trunchiul drept. Coroana devine densa cu aspect columnar-conic. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma deltoida cu marginile crestate in nuante de verde galbui lucios iar in toamna ele primesc o nuanta atragatoare de galben intens.

Pret: RON 112.00 RON 140.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Artar Norvegian Purpuriu
(Acer platanoides Crimson King)

Acer platanoides Crimson King este un arbore cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Artarul Norvegian Purpuriu. Face parte din familia Sapindaceae si din categoria arborilor foiosi. Formeaza o coroana mare cu o forma rotunjita.

Pret: RON 156.00 RON 195.00 -20%
Pret redus!
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-7 din 7 de articole