Ienupar Bonsai (Juniperus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Juniperus - din aceasta categorie de plante exista peste 50-60 de specii. Ienuparul este un conifer vesnic verde. Acesti arbori sunt foarte des folositi si apreciati in domeniul artei bonsaice. Cele mai populare soiuri sunt Ienuparul Chinensis, Ienuparul Sargentii, Ienuparul Rigida, Ienuparul Sabina si desigur Ienuparul comun.

Detalii

RON 150

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Fruzele Ienuparului variaza in functie de soiul acestuia, de obicei acestia prezinta frunze aciculare in nuante de verde. Cresterea acestui conifer este orizontala. Scoarta trunchiului are o culoare roscata. Conurile sunt rotunde sau ovale si difera de la specie la specie. Marimea lor variaza intre 3 milimetri si 2 centimetri. In perioada de toamna majoritatea specilor de Ienupar isi schimba culoarea frunzelor intr-o nuanta de maroniu-purpuriu. Odata cu venirea primaverii frunzele vor primi din nou culoarea verde.


Locul potrivit pentru Ienuparul Bonsai este cel cu multa lumina naturala. Ienuparul nu agreaza solurile foarte umede.


Tunderea Ienuparului se va face cand frunzele devin prea dense, subtierea se va realiza cu forfeca si cu mare atentie.


Bonsaiul ienupar este deosebit de atragator ca planta ornamentala pentru interior. Cu siguranta o capodopera moderna dar si clasica, perfecta pentru toate stilurile de incaperi. Datorita formelor care mai de care mai impresionante, acesta este un mic copacel demn de apreciat.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite