Plante acvatice  Exista 45 produse.

pe pagina
Obligeana Acorus calamus variegatus
(Acorus calamus variegatus)

Acorus calamus variegatus este o planta cunoscuta sub denumirea de Obligeana. Face parte din familia Acoraceae de tipul Erbacee Perene. Este o planta originara din Europa. Frunzele Calamusului sunt parfumate, au fost folosite in medicina in scopuri farmaceutice dar si pentru parfumuri. Poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 1 metru.

Pret: RON 23.50
Cantitate
Cumpara
Planta Cameleon
(Houttuynia cordata Chamaelon)

Houttuynia cordata Chamaelon este o planta erbacee perena din familia Saururaceae. Creste pana la o inaltime aproximativa de de 0,5 metri. Este o planta perena care se raspandeste foarte repede. Planta se prezinta sub forma de frunze ovale in forma de inima. Ele sunt pestrite in nuante de verde cu galbui, iar marginile au o dunga subtire rosiatica.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Iarba Rosie de Balta
(Imperata cylindrica Red Baron)

Imperata cylindrica Red Baron este cunoscuta sub denumirea de iarba Sangelui sau Iarba Rosie de Balta. Red Baron este o planta perena care creste pe langa ape. Este o planta originara din Asia, India. Aceasta poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 0,5 - 0,6 metri. Frunzele au o lungime de 2 centimetri latime si sunt cu varful ascutit.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Iris de Balta
(Iris ssp)

Iris ssp. este irisul de Balta face parte din familia Iridaceae. Este o planta perena care creste natural in America, Europa si Asia. Irisul de Balta face flori intr-o varietate larga de culori, in functie de subspecia acestuia.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Nufar
(Nymphaea ssp.)

Nymphaea este o planta acvatica cunoscuta cel mai bine sub denumirea de Nufar. Aceasta planta face parte din familia Nymphaeaceae. Multe plante din acest soi sunt crescute ca si plante ornamentale. Sunt cunoscute aproximativ 40 de specii din categoria Nuferilor.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Stuf Karka
(Phragmites karka Variegata)

Phragmites Karka Variegata este o iarba perena mare care este cunoscuta sub denumirea de Stuful Karka. Aceasta planta formeaza stufarii cu accente in nuante interesante. Frunzele sunt dungate in doua culori, alb si verde.

Papura pitica
(Typha minima)

Typha minima sau papura pitica este o planta erbacee perena care face parte din familia Typhaceae. In mediul sau natural creste in zonele mlastinoase in Europa si Asia. Typha minima este o planta care traieste in medile acvatice si care ierneaza. Papura pitica poate sa creasca pana la 30-80 de centimetri inaltime.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Primula Orhidee
(Primula vialii)

Primula vialii este o planta acvatica cunoscuta sub denumirea de Primula Orhidee. Face parte din familia Primulaceae. Tulpinile sunt lungi si puternice, frunzele cresc sub forma spatulata in nuante de verde crud iar florile cresc singulare pe varful fiecarei tulpine. Ele apar sub forma unui con in nuante de rosu cu violet deschis.

Crin Taiwanez
(Trycirtis formosana)

Trycirtis formosana face parte din categoria plantelor acvatice. Este o planta exotica cunoscuta sub denumirea de Crin Taiwanez. Frunzele cresc sub forma ovala-ovata in nuante de verde inchis iar florile au un aspect interesant, extrem de decorativ. Ele sunt formate din 6 petale cu aspect pestrit in nuante de alb, roz si violet.

Rodul Pamantului
(Arum italicum)

Arum italicum este o planta acvatica decorativa cunoscuta sub denumirea populara romaneasca de Rodul Pamantului. Tulpinile sunt drepte, tubulare, carnoase. Frunzele cresc sub forma ovala-lata usor ondulate in nuante de verde inchis iar florile impodobesc varful fiecarei tulpini in nuante de rosu. Ele cresc sub forma de bobite intr-o nuanta rosie intensa.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Calcea calului
(Caltha palustris)

Caltha palustris este o planta perena acvatica care face parte din familia Ranunculaceae si este cunoscuta sub denumirea de Calcea Calului. In mediul sau natural creste pe langa ape si in zone mlastinuoase, umede. Planta este originara din America de Nord.

Pret: RON 23.50
Cantitate
Cumpara
Coada calului Equisetum fluviatile
(Equisetum fluviatile)

Equisetum fluviatile este o planta erbacee perena care face parte din familia Equisetaceae fiind inrudita cu Coada Calului. Planta este intalnita la noi in tara si in toata Europa. Creste si se intinde puternic. Este formata din tulpin lungi, puternice care din loc in loc au noduri. Pe tuplina cresc alte tulpini sau ramuri subtiri, lungi in nuante de...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Coada calului Equisetum scirpoides
(Equisetum scirpoides)

Equisetum scirpoides este o planta perena acvatica care face parte din familia Equisetaceae fiind indeaproape inrudita cu Coada Calului. Este specie pitica care formeaza un covoras dens de tulpini. Acestea sunt lungi si subtiri in nuante verzi avand din loc in loc noduri in nuante de maro inchis.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Lalea imperiala Fritillaria michailovskii
(Fritillaria michailovskii)

Fritillaria michailovskyi este o planta perena acvatica care face parte din familia Liliaceae fiind indeaproape inrudita cu Laleaua Imperiala sau Laleaua Imparatului. Este originara din Turcia si este o planta cu bulb ce prezinta o tulpina dreapta.

Rugina Juncus effusus spiralis
(Juncus effusus spiralis)

Juncus effusus spiralis este o planta erbacee perena care face parte din familia Juncaceae si este cunoscuta si sub numele de Rugina. Formeaza tufisuri dense, bogate si decorative. Este formata din tulpini lungi si subtiri ce cresc cu aspect spiralat. Inflorescenta are nuante de verde-galbui dar nu are o importanta decorativa majora.

Rugina Juncus ensifolius
(Juncus ensifolius)

Juncus ensifolius este o planta perena acvatica care face parte din familia Juncaceae. Este o planta originara din America de Nord si Mexic. Formeaza smocuri dense si bogate in frunzis. Tulpinile sunt puternice, tubulare, subtiri si lungi.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Lysichiton americanus
(Lysichiton americanus)

Lysichiton americanus este o planta erbacee perena care face parte din familia Araceae. Formeaza smocuri dense prin frunzis si flori. Frunzele sunt mari si cresc sub forma ovala-lanceolata in nuante de verde inchis. Florile sunt galbene, au o tulpina groasa, carnosa si sunt asemanatoare cu florile de Cala.

Pret: RON 55.00
Cantitate
Cumpara
Lysichiton camtschatcensis
(Lysichiton camtschatcensis)

Lysichiton camtschatcensis este o planta perena acvatica care face parte din familia Araceae. Este o planta cu aspect robust ce isi are originea in Japonia. Frunzele ei cresc sub forma oval-lanceolata in nuante de verde inchis, verde crud iar florile sunt albe si mari, extrem de decorative asemanadu-se foarte bine cu florile de Cala.

Pret: RON 55.00
Cantitate
Cumpara
Drete (Galbioara) Lysimachia nummularia
(Lysimachia nummularia)

Lysimachia nummularia este o planta perena acvatica care face parte din familia Primulaceae. Este cunoscuta popular sub denumirea de Drete sau Galbioara. Este o planta ce creste cu aspect tarator si formeaza un covor dens, plin cu frunze.

Pret: RON 15.00
Cantitate
Cumpara
Rachitan
(Lythrum salicaria)

Lythrum salicaria este o planta perena care face parte din familia Lythraceae. Planta este cunoscuta sub denumirea populara de Rachitan. Formeaza smocuri dense si bogate cu frunzele care cresc sub forma lanceolat-liniara, ingusta in nuante de verde inchis. Inflorescenta creste pe tulpini. Florile au nuante de violet, movaliu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Miriophyllum aquaticum
(Miriophyllum aquaticum)

Myriophyllum aquaticum este o planta perena acvatica care face parte din familia Haloragaceae. Este originara din America de Sud si formeaza un covor dens, bogat. Tulpinile sunt lemnoase si puternice iar pe ele cresc frunzele mici, subtiri ce ofera plantei un aspect penat.

Se afiseaza 1-21 din 45 de articole

Taramul apelor, gradina plantelor acvatice.

Plantele acvatice sunt frumusetea apelor. Chiar daca aceste plante nu iti sunt asa de cunoscute precum alte soiuri, cu siguranta, vei ramane complet surprins cand vei observa frumusetea, gingasia si grandoarea pe care o au plantele acvatice.

Plantele acvatice sunt bijuteriile apelor, ale iazurilor, ale acvariilor, fara ele nu ar exista frumusete si viata in ape.

Chiar daca plantele acvatice au un mod de viata diferit de celelalte plante acestea isi au rolul lor important in natura si desigur o frumusete deosebita datorata aspectului, a formelor dar si a culorilor.

In magazinul nostru online vei gasi cele mai deosebite plante fie ca este vorba de plante de gradina, pentru interior sau chiar plante acvatice perfecte pentru iazuri si acvarii. Descopera acum frumusetea ornamentala a plantelor acvatice.

Cele mai cunoscute plante acvatice sunt nufarul si irisul de apa. Totusi, pe langa acestea in magazinul nostru online vei gasi diferite soiuri de plante acvatice care sunt foarte atragatoare si deosebite.

Dintotdeauna ai visat ca in mijlocul gradinii tale sa ai propriul iaz? Da, cu siguranta, iazul pe care doresti sa-l amenajezi va deveni atractia principala a gradinii tale pline cu flori. La fel cum gradina este pustie fara plante si iazul va arata gol daca nu va fi ornamentat cu cele mai captivante plante acvatice. Cu siguranta tu nu ai dori sa ai in gradina ta o groapa imensa plina cu apa. Un cosmar nu? De aceea noi iti sugeram sa alegi plante acvatice din diferite soiuri, precum nufarul, irisul de balta si multe altele.

Frumusetea nufarului, splendoarea iazului din gradina ta. El infrumuseteaza iazul din gradina prin aspectul deosebit al frunzelor asemenea unor farfurii plutitoare si prin aspectul frumos al florilor mari, colorate. Este o planta care infloreste in intr-o gama variata de culori precum rosu, violet, roz sau alb. Frunzele se intind pe toata suprafata iazului formand un covor verde minunat.

Irisul cu petalele lui gingase in culori superbe va deveni atractia iazului din mijlocul gradinii. Este o planta foarte rezistenta. Irisul creste si se dezvolta foarte frumos in apele linistite si in locurile insorite. Florile cresc ridicate deasupra frunzelor si a apei fiind sprijinite de o tulpina lunga.

Paradisul acvariului tau. Frumusetea pestilor multicolori este bucuria ta dar pentru ca aspectul acvariului sa fie asemanator cu lumea acvatica vei avea nevoie si de plante acvatice. Ele vor for fi un decor deosebit pentru acvariu dar si hrana pentru pesti. Imagineaza-ti un acvariu fara plante. Cu siguranta nu este asa de atragator ca unul care este asemenea peisajului colorat de pe fundul oceanului.

Vino acum, acceseaza magazinul nostru online si descopera frumusetea plantelor acvatice. Noi iti stam la dispozitie cu cele mai interesante sfaturi si idei pentru ca tu sa stii ce sa alegi pentru frumusetea gradinii si a casei tale.