Arbori cu coroana globulara  Exista 5 produse.

Artar Globular
(Acer platanoides Globosum)

Acer platanoides Globosum este cunoscut ca fiind Artarul Norvegian sau Globular. Este un arbore cu coroana globulara originar din Europa. El creste la inaltimi de pana la 5 metri fiid o alegere potrivita daca doriti un arbore decorativ care sa creasca sub nivelul cablurilor de utilitati. Artarul Globular este un arbore foios (cu frunze cazatoare.)

Pret: RON 300.00
Cantitate
Cumpara
Arbore Globular Catalpa
(Catalpa bignonioides Nana)

Catalpa Bignonioides Nana este o specie de copac Catalpa care mai este cunoscut si sub denumirea de Copacul Tigareta sau Copacul Fasole Indian. Catalpa Nana este originar din Sud-Estul Statelor Unite. Catalpa Nana este un arbore foios care poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 4-5 metri fiind un arbore de talie mica.

Pret: RON 450.00
Cantitate
Cumpara
Frasin Globular
(Fraxinus ornus Mecsek)

Fraxinus ornus Mecsek sau frasinul cu coroana globulara este un arbore foios (cu frunze cazatoare) si cu coroana globulara care face parte din familia Oleaceae. Frunzele frasinului Mecsek au o nuanta de verde inchis iar in anotimpul de toamna primesc o nuanta de galben sau maro-violet. Frunzele au o dimensiune de 15-20 de centimetri.

Pret: RON 300.00
Cantitate
Cumpara
Salcam Globular
(Robinia pseudoacacia Umbraculifera)

Robinia pseudoacacia Umbraculifera este cunoscut sub denumirea de Salcam pitic globular. Este un arbore care face parte din familia Fabaceae. Este originar din Sud-Estul Statelor Unite. Ramurile formeaza o coroana globulara densa. Salcamul Globular este un arbore de talie mica care creste intre 4-6 metri inaltime. El are o crestere lenta.

Pret: RON 475.00
Cantitate
Cumpara
Cires Ornamental Globular
(Prunus fruticosa Globosa)

Prunus fruticosa Globosa sau ciresul European pitic este un arbore cu frunzele cazatoare. Ciresul Ornamental European sau Ciresul Pitic este originar din Siberia. Face parte din familia Rosaceae. Frunzele au forma ovala intr-o culoare de verde inchis iar in toamna primesc o nuanta de galben intens. Florile sunt albe si apar in luna Mai.

Se afiseaza 1-5 din 5 de articole

O gradina este ca o oaza de liniste ce iti taie respiratia atunci cand o privesti si te invaluie in miresmele parfumate ale florilor si a aerului proaspat pe care il emana plantele de tot soiul.

Arborii ornamentali ofera un aspect deosebit gradinilor, spatiilor verzi si locurilor publice. Imagineaza-ti cum ar fi sa traim intr-o lume fara verdeata si sa vedem in jurul nostru doar betoanele cladirilor din orasele aglomerate. Cu siguranta, nu te incanta aceasta imagine. Datorita miilor de specii de arbori ne putem bucura de aspectul lor viu si proaspat prin plantarea acestora in gradinile noastre sau in spatiile publice precum parcurile sau aleile.

Arborii cu coroana globulara sunt in general de talie mica sau medie. Coroana lor  in forma rotunda ofera un aspect placut care atrage privirea.

Magazinul nostru online pune la dispozitie iubitorilor de plante si de natura o gama bogata de plante ornamentale, flori, arbori si pomi din diverse soiuri pentru ca tu si familia ta sa va puteti bucura de frumusetea acestora si de minunatia plantelor naturale.

Noi iti punem la dispozitie cele mai frumoase plante si iti oferim cele mai importante sfaturi in materie de botanica. Pentru ca tu sa stii ceea ce doresti sa plantezi, unde, cum si ce.

Noi iti oferim cateva informatii cu privire la arborii cu coroana globulara. Printre cei mai cunoscuti arbori care au coroana sub forma globulara si care pot fi decorati cu usurinta intr-o forma rotunda se afla arborele Catalpa Bignonioides Nana. Acest tip de arbore este foarte decorativ. Coroana lui creste in forma rotunda fara a necesita prea mult efort in aranjarea acesteia. In perioada de toamna frunzele primesc o culoare de galben auriu. Acest tip de arbore atinge inaltimea de 4-5 metri.

Salcamul Oriental al carui denumire stintifica este Robinia Pseudoacacia Umbraculifera. Coroana acestui arbore este rotunda si cu o forma frumoasa de umbrela. Acest arbore nu face flori. Dar cu siguranta are un aspect placut pe marginea aleilor mai mici.

Un alt soi minunat de arbori cu coroana globulara prin culorile schimbatoare ale frunzelor este arborele Acer platanoides Globosum. Are o inaltime de circa 4-5 metri si in latime ajunge pana la 5-6 metri. Forma coroanei este compacta, globulara datorita ramurilor dese. Culoarea frunzelor se schimba in functie de anotimp, in perioada de primavara frunzele au culoarea rosie maronie, primavara si vara culoarea verde, iar toamna frunzele au o culoare galbuie.

Un arbore cu coroana globulara foarte puternica, perfect pentru gradinile situate in zonele unde temperaturile sunt mai scazute si a carui frumusete ofera un peisaj proaspat datorita frunzelor de culoarea verde inchis este arborele Fraxinus Globosa. Acest arbore este de talie mica si creste pana la 4-6 metri in inaltime. Creste relativ foarte repede. Se pot planta la soare sau semiumbra pentru a se dezvolta armonios.

Arborii cu coroana globulara sunt frumosi prin aspectul lor si, cu siguranta, vei dori si tu sa alegi soiurile cele mai impresionante pentru spatiul verde din curtea ta.

Intra acum in magazinul nostru online de plante si exploreaza minunata si impresionanta lume a vegetatiei. Noi te asteptam cu mare drag!