Arbore Globular Catalpa (Catalpa bignonioides Nana)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Catalpa Bignonioides Nana este o specie de copac Catalpa care mai este cunoscut si sub denumirea de Copacul Tigareta sau Copacul Fasole Indian. Catalpa Nana este originar din Sud-Estul Statelor Unite.

Catalpa Nana este un arbore foios care poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 4-5 metri fiind un arbore de talie mica.

Detalii

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Coaja acestui arbore ornamental are o nuanta gri-maroniu. Frunzele sunt de 20-30 centimetri lungime si au forma de inima. Florile sunt albe cu pete galbui in interior, ele au forma de trompeta. Dimensiunea lor este intre 2,5-4 centimetri.


Catalpa Nana prefera un sol umed si locurile brazdate de multa lumina. Nu este un arbore pretentios si poate fi intretinut fara multe eforturi. Coroana sa permite usor tunderea pentru a-i oferi o forma globulara bine conturata. Plantarea se va face in locurile protejate de vanturile puternice pentru a nu-l deteriora.


Catalpa bign. Nana este un arbore foios care ofera un aspect placut gradinilor prin forma coroanei sale, in special in perioadele cand aceasta este plina de flori albe. Este un arbore de decor atat pentru gradini cat si pentru parcuri sau alte aranjamente pentru spatii verzi.

Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare 150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite