Frasin Globular (Fraxinus ornus Mecsek)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Fraxinus ornus Mecsek sau frasinul cu coroana globulara este un arbore foios (cu frunze cazatoare) si cu coroana globulara care face parte din familia Oleaceae. Frunzele frasinului Mecsek au o nuanta de verde inchis iar in anotimpul de toamna primesc o nuanta de galben sau maro-violet. Frunzele au o dimensiune de 15-20 de centimetri.

Detalii

RON 399.5

  • 8//10

Adauga la lista de dorinte

Perioada de inflorire incepe din luna aprilie si tine pana in luna iunie. Florile sunt parfumate si au o nuanta de alb-galbui. Scoarta trunchiului are o culoare gri - maroniu inchis.


Frasinul Mecsek are o crestere rapida iar locurile perfecte pentru plantarea lui sunt cele cu mult soare sau locurile cu semiumbra. Solurile preferate de Frasinul Mecsek sunt solurile profunde si revene. Este un arbore foarte rezistent la poluare si se va dezvolta armonios chiar si in orasele supraaglomerate.


Frasinul Mecsek este un arbore decorativ pentru gardini si spatii verzi. Ofera un peisaj frumos daca este plantat pentru aliniamente stradale. Este un arbore care se poate planta solitar dar si in grupuri. Frasinul Mecsek este un arbore de talie mica spre medie atingand inaltime intre 5 si 10 metri.

Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 5 - 10 metri
Marime la livrare 8//10 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite