Trandafiri  Exista 61 produse.

pe pagina
Trandafir urcator Pauls Scarlet
(Rosa Pauls Scarlet)

Pauls Scarlet este un trandafir urcator care face parte din familia Rosaceae. Frunzele sunt usor lucioase in nuante de verde inchis, forma lor este ovala cu margini usor zimtate. Florile sunt duble intr-o nuanta deosebit de atragatoare de rosu intens.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Golden Showers
(Rosa Golden Showers)

Golden Showers este un trandafir catarator care face parte din familia Rosaceae. Tulpinile sunt puternice, florile sunt mari si bogate formate din 20 sau 30 de petale cu un miros placut parfumat. Ca si denumirea acestui trandafir, florile au o nuanta de galben intens. 

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Ilse Kron Superior
(Rosa Ilse Kron Superior)

Ilse Kron Superior este un trandafir catarator. Trandafirul face parte din familia Rosaceae. Frunzele sunt mate cu o forma ovala - ascutita in nuante de verde inchis. Florile sunt mari, bogate, de culoare alba si usor parfumate.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Criterion
(Rosa Floribunda Criterion)

Criterion este o specie de trandafir care face parte din familia Rosaceae si din categoria trandafirilor Floribunda. Florile sunt mari si bogate, formate din pana la 40 de petale. Florile sunt intr-o nuanta de roz-ciclam.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Foc de Tabara
(Rosa Floribunda Campfire)

Rosa Floribunda Campfire este o o specie de trandafir cunoscuta sub denumirea populara "Foc de Tabara". Trandafirul face parte din familia Rosaceae. Denumirea acestui trandafir vine de la o pictura celebra a unui artist Canadian (Tom Thomson) si datorita culorilor sale vibrante.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Iceberg
(Rosa Floribunda Iceberg)

Rosa Floribunda Iceberg este un trandafir care face parte din categoria floribunda. Trandafirul formeaza tufe bogate cu flori. Acest soi de trandafir se claseaza in categoria celor mai cunoscuti trandafiri din lume. Frunzele sale sunt luciose in nuante de verde intens. Florile sunt albe, bogate si usor parfumate. Ele sunt formate din aproximativ 25-30 de...

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Nina Weinbull
(Rosa Floribunda Nina Weinbull)

Rosa Floribunda Nina Weinbull - acest soi de trandafir face parte din categoria floribunda. Florile sunt bogate, in nuante de rosu intens. Florile sunt formate din aproximativ 25 de petale. Frunzele sunt lucioase intr-o nuanta de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Kimono
(Rosa Floribunda Kimono)

Rosa Floribunda Kimono face parte din categoria trandafirilor floribunda. Trandafirul formeaza tufe dense cu flori bogate formate din 30-40 de petale. Florile sunt in nuante de roz, usor parfumate.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir englezesc Graham Thomas
(Rosa Old English Graham Thomas)

Rosa Old English Graham Thomas este un trandafir care se claseaza in categoria englezeasca. Este cel mai cunoscut trandafir englezesc. Trandafirul formeaza tufe dense cu flori parfumate. Florile sunt mari, bogate, formate din 35 de petale in nuante de galben intens.

Pret: RON 35.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir englezesc Twist
(Rosa Old English Twist)

Rosa Old English Twist este un soi de trandafir care face parte din categoria trandafirilor englezesti. Florile sunt bogate in nuante de roz, rosu cu pete albe. Florile cresc in buchete, ele sunt formate din aproximativ 25 de petale.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir englezesc Falstaff
(Rosa Old English Falstaff)

Rosa Old English Falstaff face parte din categoria trandafirilor englezesti. Florile sunt mari, foarte bogate in nuante de rosu purpuriu intens sau violet. Florile au un aspect foarte deosebit in mijlocul lor datorita petalelor dense. Acestea sunt formate din aproximativ 100 de petale.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Vivaldi
(Rosa Hybrid Tea Vivaldi)

Rosa Hybrid Tea Vivaldi este un trandafir din categoria teahibrizi. Florile sunt bogate intr-o nuanta de roz deschis. Frunzele sunt usor lucioase intr-o culoare de verde inchis. Trandafirul formeaza tufe bogate cu flori plapande si delicate. Tulpina prezinta din loc in loc spini.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Duftzanber
(Rosa Hybrid Tea Duftzanber)

Rosa Hybrid Tea Duftzanber este un soi de trandafir din categoria teahibrizi. Florile sunt mari, formate din aproximativ 30-35 de petale. Culoarea florilor este intr-o nuanta de rosu intens. Frunzele sunt semi-lucioase in nuanta verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Gaujard
(Rosa Hybrid Tea Gaujard)

Rosa Hybrid Tea Gaujard - acest soi de trandafir face parte din clasa teahibrid. Florile sunt usor parfumate in nuante de rosu-rozaliu inchis cu rosu-rozaliu deschis. Pe marginile petalelor, culorile sunt mai inchise iar spre centrul petalelor au o culoare mai deschisa aproape de alb.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Ingrid Bergman
(Rosa Hybrid Tea Ingrid Bergman)

Rosa Hybrid Tea Ingrid Bergman este un soi de trandafir care face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Acesta are florile mari si usor parfumate. Petalele au un aspect catifelat in nuante de rosu cardinal. Florile sunt formate din aproximativ 30-40 de petale.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Red Berlin
(Rosa Hybrid Tea Red Berlin)

Rosa Hybrid Tea Red Berlin este o specie de trandafir care face parte din categoria teahibrizi. Florile sunt mari in nuante de rosu intens. Floarile sunt rosii si deosebit de elegante. Frunzele sunt lucioase in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Sissi
(Rosa Hybrid Tea Sissi)

Rosa Hybrid Tea Sissi - acest trandafir face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Este un trandafir deosebit datorita culorii interesante pe care o au florile. Florile sunt deschise in nuante de mov si sunt usor parfumate. Frunzele sunt lucioase in nuante de verde inchis. Tulpina prezinta din loc in loc spini.

Pret: RON 28.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Passion
(Rosa Hybrid Tea Passion)

Rosa Hybrid Tea Passion - trandafirul Passion face parte din categoria teahibrizi. Florile sunt bogate, duble, usor parfumate si in nuante de roz. Frunzele sunt lucioase in nuante de verde inchis. Tulpina prezinta din loc in loc spini.

Pret: RON 28.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Kronenbourg
(Rosa Hybrid Tea Kronenbourg)

Rosa Hybrid Tea Kronenbourg este un soi de trandafir care face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Florile sunt mari, bogate si usor parfumate. Ele sunt formate din aproximativ 45-50 de petale.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Casanova
(Rosa Hybrid Tea Casanova)

Rosa Hybrid Tea Casanova - acest soi face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Florile sunt bogate in nuante de galben deschis si usor parfumate. Frunzele sunt semi-lucioase in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Aida
(Rosa Hybrid Tea Aida)

Rosa Hybrid Tea Aida - face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Florile sunt parfumate, in nuante de rosu, frunzele sunt semi-lucioase in nuante de verde inchis. Tuplina este sub forma de sulita. Fiecare trandafir creste pe o tulpina individuala inalta.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 1-21 din 61 de articole

Trandafirul - simbolul dragostei si al romantismului, regele florilor plin de o frumusetea gingasa.

Trandafirii sunt cele mai cunoscute, dar si cele mai apreciate flori datorita aspectului deosebit de frumos pe care il au si datorita culorilor vibrante ale diferitelor soiuri si specii.

Aspectul celor mai impresionante si celor mai romantice gradini se datoreaza frumusetii firave ale acestor deosebite flori si anume trandafirii, simbolul dragostei.

Inchide ochii si imagineaza-ti ca te afli intr-o gradina plina de trandafiri, cu cat pasesti si te adancesti in ea simti mirosul lor parfumat, vezi culorile vibrante strabatute de razele de lumina, frunzele verzi lucioase impodobite cu bilute de roua. Acum deschide ochii si realizeaza imaginea gradinii visate chiar in curtea casei tale. Pentru ca tu sa ai aceasta posibilitate, te invitam sa accesezi magazinul nostru online unde vei gasi cele mai minunate soiuri si specii din categoria trandafirilor.

Daca te-ai hotarat sa iti transformi curtea casei intr-o adevarata gradina de vis, plina cu cele mai atragatoare soiuri de trandafiri noi iti oferim sfaturi utile cu privire la alegerea soiurilor de trandafiri si sfaturi de ingrijirea ale acestor flori plapande. Cu siguranta ca aspectul deosebit al gradinii tale va atrage privirile si admiratia trecatorilor care se vor uita cu multa apreciere peste gardul curtii tale.

Trandafirii sunt arbusti iar in functie de specia si soiul lor acestia pot fi taratori sau urcatori. Inaltimea pana la care pot creste trandafirii este cuprinsa intre 0,5—5 metri. Tulpina trandafirilor este acoperita din loc in loc cu ghimpi. Frunzele sunt de un verde lucios sau mat. In functie de soiul si specia lor, trandafirii prezinta flori solitare sau buchetele in diferite marimi, culori sau miros. Perioada de inflorire depinde si aceasta in functie de soiul din care face parte.

Locul ales pentru plantarea trandafirilor trebuie sa fie unul insorit.

Daca doresti sa realizezi o gradina plina de trandafiri vei avea posibilitatea sa alegi dintre sute de soiuri si o paleta bogata de culori. Noi iti oferim cateva sugestii prin prezentarea catorva tipuri de trandafiri care s-ar potrivi gradinii tale.

Bea un ceai aromat cu parfum de trandafiri. Acest lucru este posibil chiar in gradina ta. Alege trandafiri cataratori pe care sa-i plantezi langa cupola sau foisorul din gradina. Cu siguranta, vei avea parte de cele mai placute momente de recreatie sub acest imens buchet de trandafiri parfumati.

Intrarea in curtea casei poate fi un coridor desprins parca dintr-o lume imaginara. Acest lucru poti sa il realizezi tot cu trandafiri cataratori care pot fi plantati pe pergolele de la intrarea in curte. Idiferent de culorile alese, cu siguranta, privelistea iti va taia rasuflarea.

Pe langa aleea din gradina poti planta trandafiri cu trunchi inalt. Oricine va pasi in gradina ta, cu siguranta va simti ca se afla in gradina cu trandafirii din povestea cu Alice in tara minunilor.

Pentru o locuinta de basm poti planta trandafiri pitici sau tufe de trandafiri. Alege diverse culori pentru un aspect impresionant. Cu siguranta imaginea locuintei tale va fi asemanata cu casutele fantastice impodobite cu trandafiri din basmele copilariei. O ce privelisete incantatoare!

Pentru ca gradina ta sa primeasca cu adevarat un aer de poveste, noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online unde vei avea posibilitatea sa alegi cele mai deosebite soiuri de trandafiri.