Trandafir teahibrid Aida (Rosa Hybrid Tea Aida)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Hybrid Tea Aida - face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Florile sunt parfumate, in nuante de rosu, frunzele sunt semi-lucioase in nuante de verde inchis. Tuplina este sub forma de sulita. Fiecare trandafir creste pe o tulpina individuala inalta.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile trandafirului teahibrid Aida sunt foarte apreciate si vestite ca unele dintre cele mai placut si intens parfumate. Perioada de inflorire a trandafirului Aida este lunga, ea incepe din luna iunie si tine pana in luna noiembrie.

La maturitate trandafirul teahibrid Aida poate creste pana la o inaltime intre 50 si 100 de centimetri. Plantarea lui trebuie facuta in locuri cu multa lumina si soare. Acest trandafir este rezistent la temperaturi scazute, boli si daunatori. Solul preferat este solul bine drenat si cu o umiditate medie.

Trandafirul Teahibrid Aida este un trandafir deosebit de atragator pentru gradini si spatii verzi. Soiurile de trandafiri teahibrizi sunt plantate si pentru flori taiate care sunt folosite la aranjamente florale si buchete.
Perioada de inflorireOctombrie
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireNoiembrie
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite