Trandafir pe trunchi (Rosa)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Trandafirul pe trunchi formeaza o coroana globulara bogata cu multe flori. Trunchiul acestuia este drept. Florile sunt bogate in nuante diferite in functie de soiul acestuia. Perioada de inflorire a trandafirului cu trunchi incepe din luna iunie si tine pana in luna octombrie. La maturitate trandafirul Rosa pe trunchi poate sa ajunga la o inaltime in jurul valorii de 100 centimetri.

Detalii

RON 125

  • 100/150

Adauga la lista de dorinte

Trandafirul Rosa pe trunchi prefera locurile cu mult soare. Acest tip de trandafir trebuie protejat in sezonul rece si trebuie ferit de vanturile puternice. Trandafirul pe trunchi necesita mai multa atentie si ingrijire fata de celelalte soiuri de trandafiri pentru ca frumusetea lui sa fie mereu in centru atentiei. Solul perfect pentru dezvoltarea armonioasa a trandafirului pe trunchi trebuie sa fie fertil, bine drenat cu umiditate medie.

Trandafirul de tip pomisor este atractia deosebita a gradinilor fiind preferat de catre toti iubitorii de plante. Acest trandafir poate fi plantat in orice tip de gradina. Cu ajutorul trandafirului pe trunchi se pot decora terasele si chiar balcoanele prin plantarea trandafirului in ghivece mari.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie
Conditii de lumina Soare
Marime la livrare 100/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite